Ponuda

Kidneys 1 Bezalkoholna Tinktura za Bubrege - 50 ml

eur  -  13,94/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

15 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Formula Kidneys 1 napravljena je s ciljem smanjivanja upale bubrega i mjehura, otapanja bubrežnih kamenaca te izbacivanja viška vode iz tijela (edem). Bilje koje se nalazi u ovoj formuli pomaže pri alkalizaciji tkiva bubrega i time smanjuje upalu i bolove nastale bakterijskom ili gljivičnom infekcijom. Osim benefita za mokraćni sustav, ova formula može pomoći s reumom, artritisom, inkontinencijom urina, visokim tlakom, prekomjernim znojenjem i iritacijama kože.

U slučaju većih zdravstvenih problema, svakako se obratite liječniku. Proizvod je pogodan za vegane.

https://thinktoor.com/trgovina/kidneys-1/

Ljekovito bilje:

-Borovica plod (Juniperus communis)

-Kukuruzna svila (Zea mays)

-Breza list (Betulae folium)

-Maslačak korijen (Taraxacum radix)

-Peršin list (Petroselinum crispum)

-Pirika podanak (Agropyron repens)

-Trputac list (Plantaginis folium)

-Zlatnica (Solidago canadensis)

Ostali sastojci:

Biljni glicerin

Destilirana voda

Pakiranje

Naše tinkture dolaze u dvije različite veličine, 50ml i 100ml, a obje veličine dolaze u staklenim bocama s euro kapaljkom.

Dodatne informacije

Ne preporučuje se ovaj proizvod koristiti više od 2 tjedna zaredom. Osobe koje uzimaju bilo kakve lijekove trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom prije upotrebe ovog proizvoda. Ne preporučuje se osobama s upalnim bubrežnim bolestima, trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 3 godine.

Doziranje

Preporučena dnevna doza je 40 kapi 3 puta dnevno uz malo vode 15 minuta prije jela. Ako se uzima preporučena dnevna doza, 50ml tinkture traje otprilike 2 tjedna, a 100ml 4 tjedna.

Rok trajanja i čuvanje

Neotvoreni proizvod može stajati do godinu dana. Nakon otvaranja preporuča se potrošiti u roku od 6 mjeseci. Čuvati na tamnom i hladnom mjestu dalje od dohvata djece.

Govorimo:

Opis

Berry Brain j.d.o.o. stoji iza hrvatskih, prirodnih i veganskih brendova Powered By Bilje i Thinktoor. Na Thinktoor web stranici možete naći naše prirodne bezalkoholne tinkture, čajne mješavine i prirodnu kozmetiku.