Ponuda

Svježa teletina 1kg

kn  -  65,00/1kom

EUR  -  8,13 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Mlada teletina svježe pakirana.

Meso je iz slobodnog uzgoja sa oranica i pašnjaka eko gospodarstva ORLOV PUT.

Sustav u kojem je grlo uzgojeno je sustav “krava-tele”,a proces dobivanja ove zdrave i vrijedne teletine odrađen je uz poštovanja svih načela ekološkog uzgoja i ekološke prerade. Bikovi i krave borave slobodno i pasu na pašnjacima u srcu Baranje na rubnim dijelovima Parka prirode Kopački rit.

Svježe meso je vakumirano težine od 1,3 ili 5 kilograma

Sastojci paketa: but bez kosti, vrat s kostima, leđa s kostima (ramstek), rebra s kostima, lopatica s kostima, kosti za juhu i temeljce.

Govorimo:

Opis

EKO-GOSPODARSTVO ORLOV PUT

Orlov put se nalazi na iznimno povoljnoj poziciji za bavljenje ekološkom poljoprivredom. Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine. Površine gospodarstva u samoj su blizini ulaza u zaštićeni Park prirode Kopački rit, a u isto vrijeme samo šest kilometara od Osijeka.

Eko gospodarstvo Orlov put osnovao je u samim začecima ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj dipl.ing. poljoprivrede Gorana Guska iz Kopačeva, općina Bilje. Gospodarstvo je 2001. godine upisano u državni ekoupisnik pod brojem 7.

2008.g. Goran Gusak, vlasnik Orlovog puta, proglašen je NAJBOLJIM POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČEM U REPUBLICI HRVATSKOJ na natječaju Ministarstva poljoprivrede RH.

2012.g. Orlov put je dobio ZELENU POVELJU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE.

https://www.youtube.com/watch?v=ftqWPzKK-tQ

Burza hrane preporučuje

Meso peradi

Zagorski purani i purice,domaće patke,guske i pilići

70,00 kn/kg

Juneće meso

Slabina b/k istarskog goveda-boškarina

271,20 kn/kg

Magareće meso

But b/k istarskog magarca-tovara

113,00 kn/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Juneće meso

Mala ruža istarskog goveda-boškarina

107,35 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice