Ponuda

Ječam BIO 500 g Nutrimedica

kn  -  11,90/1kom

EUR  -  1,49 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Ječam je jedna od najstarijih žitarica na svijetu. Blagog je okusa i uglavnom se koristi u juhama, u kuhanim jelima kao riža te za doručak, kao kaša ili u obliku pahuljica. Ječam se lako probavljiv, a prije kuhanja potrebno ga je namakati (6-8 sati), a kuha se u omjeru vode i ječma 2:1, 45-50 minuta.

Sastojci: 100% bio ječam iz ekološkog uzgoja

Nutritivna vrijednost u 100g:

Energija: 1472 kJ/ 352 kcal

Masti: 1,4 g (od toga zasićene: 0,35g )

Ugljikohidrati: 74,23 g ( od čega šećeri: 1,05 g)

Bjelančevine: 9,88 g

Vlakna: 1,46 g

Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu

Opis

U sklopu firme Nutrimedica d.o.o. nalazi se trgovina Planet Zdravlja s dodacima prehrani i eko hranom.

Planet Zdravlja nudi velik izbor proizvoda s najboljim omjerom cijene i kvalitete, prema posebnom odabiru stručnog tima koji čine mag. ing. molekularne biotehnologije, dva mag. Nutricionizma i mag. ing. prehrambene tehnologije

U širokoj paleti proizvoda nalazi se preko 200 proizvoda branda NUTRIMEDICA.

Nutrimedica d.o.o je također zastupnik dodataka prehrani renomirane američke kompanije Swanson Health Products, od kojih nudimo mnogo best buy proizvoda.

Osim savjeta pri izboru proizvoda iz naše ponude u trgovini Planet Zdravlja možete dobiti kvalitetne nutricionističke savjete na području dijetoterapije, nutritivne i ortomolekularne medicine.

Vršimo cjelovitu analizu nutritivnih potreba i po narudžbi izrađujemo plan prehrane prilagođene individualnim potrebama.

Vršimo cjelovitu analizu nutritivnih potreba i po narudžbi izrađujemo plan prehrane prilagođene individualnim potrebama.

Posjetite nas na adresi Cernička 30, 10000 Zagreb (križanje Cerničke i Vukovarske 200m od Trešnjevačkog placa na samom pješačkom prijelazu) ili naručite proizvode putem on line trgovine Planet Zdravlja Webshop.