Ponuda

Agava sirup BIO 330ml

kn  -  29,90/1kom

EUR  -  3,74 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Sirup od agave iz organskog uzgoja, dobiva se iz Južnoameričkog kaktusa. Iako je izuzetno je sladak, ne mijenja okus napitaka i slastica, a zbog niskog glikemijskog indeksa ne utječe na razinu šećera u krvi pa je pogodan i za dijabetičare. Tekstura mu je glatka i kompaktna poput meda. Odličan je za pripremanje raznik slastica poput kolača, džemova, pekmeza, ali i kao zaslađivač za kavu, čaj, limunadu te razne druge tople i hladne napitke.

Sastojci: 100% agava sirup iz organskog uzgoja

Pakiranje: 330ml

Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu.

Stavlja na tržište: Nutrimedica d.o.o., Udbinska 34, 10 000 Zagreb

Zemlja podrijetla: Meksiko

Opis

U sklopu firme Nutrimedica d.o.o. nalazi se trgovina Planet Zdravlja s dodacima prehrani i eko hranom.

Planet Zdravlja nudi velik izbor proizvoda s najboljim omjerom cijene i kvalitete, prema posebnom odabiru stručnog tima koji čine mag. ing. molekularne biotehnologije, dva mag. Nutricionizma i mag. ing. prehrambene tehnologije

U širokoj paleti proizvoda nalazi se preko 200 proizvoda branda NUTRIMEDICA.

Nutrimedica d.o.o je također zastupnik dodataka prehrani renomirane američke kompanije Swanson Health Products, od kojih nudimo mnogo best buy proizvoda.

Osim savjeta pri izboru proizvoda iz naše ponude u trgovini Planet Zdravlja možete dobiti kvalitetne nutricionističke savjete na području dijetoterapije, nutritivne i ortomolekularne medicine.

Vršimo cjelovitu analizu nutritivnih potreba i po narudžbi izrađujemo plan prehrane prilagođene individualnim potrebama.

Vršimo cjelovitu analizu nutritivnih potreba i po narudžbi izrađujemo plan prehrane prilagođene individualnim potrebama.

Posjetite nas na adresi Cernička 30, 10000 Zagreb (križanje Cerničke i Vukovarske 200m od Trešnjevačkog placa na samom pješačkom prijelazu) ili naručite proizvode putem on line trgovine Planet Zdravlja Webshop.

Burza hrane preporučuje

Slastice i kolači

KUKI keks sa zobenim pahuljicama i brusnicom (handmade)

60,00 kn/kg

Dodatak prehrani

PROTEINSKI PRAH BUČINIH SJEMENKI (250g)

50,00 kn/kom

Grickalice

BUČINE SJEMENKE organske (100g)

10,00 kn/kom