Ponuda

TERROAR Šljivovica 0,7

kn  -  123,00/1kom

EUR  -  15,38 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Naziv proizvoda: Terroar Šljivovica 0,7L

Vrsta: Voćna rakija od šljive, jako alkoholno piće

Na tržište stavlja: Primores d.o.o.

Geografsko podrijetlo: Bregovita Hrvatska

Gastro preporuka: Kao aperitiv ili digestiv

Temperatura serviranja: Poslužiti ohlađeno

Zapremnina boce: 0,70L

Opis: Vrlo pitka i uravnotežena rakija, blagog okusa i mirisa, koja će upravo svojim nježnim notama zadovoljiti i najzahtjevnije nepce.

Opis

Tvrtka Primores d.o.o. osnovana je u siječnju 2002. godine. Bavi se distribucijom i prodajom vina, voćnih vina i alkoholnih pića te zastupanjem proizvođača. Vlasnici smo Hvatskih brendova STRAVA, Avellana, BOGATI, San Montano i određenih vinskih linija etiketa. Surađuje sa vodećim trgovačkim lancima, kao i sa ostalim trgovcima i ugostiteljima, odnosno veleprodajama pića iz HoReCa sektora.

Tvrtka je 100% hrvatska u vlasništvu gospodina Mladena Pavlića, osnivača i vlasnika navedene tvrtke.

Ozbiljna je, učinkovita, poštena i fleksibilna tvrtka o čemu svjedoči i njen konstantan rast i prepoznatljivo ime u djelatnosti koju zastupa.

Veleprodajne kupce, trgovce i ugostitelje, pozivamo da nas kontaktiraju na info@primores.hr kako bi ostvarili pravo na rabate i povoljnije uvjete kupovine iz našeg asortimana.

Burza hrane preporučuje

ostalo

Domaće rakije - Šljivovica, Dunja i Nektarina

50,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice