Ponuda

Strava 1,0

eur  -  10,22/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Naziv: STRAVA 1,0L

Vrsta: Travarica, jako alkoholno piće od aromatičnih trava, travarica

Na tržište stavlja: Primores d.o.o.

Geografsko podrijetlo: Hrvatska

Gastro preporuka: Kao aperitiv ili digestiv. U svakom trenutku i svakoj prigodi. Društvo nije neophodno, ali je katkada sa njime slađe…

Temperatura serviranja: Po želji! Izvrsna je na sobnoj temperaturi, a ništa lošija nije ni kada se dobro rashladi. Ukoliko baš želite ostaviti extra dojam, stavite prazne čašice u škrinju bar desetak minuta prije serviranja, a zatim obratite pažnju na zadovoljan pogled vašeg gosta prilikom točenja….i ispijanja ovog zanimljivog pića.

Zapremnina boce: 1,0L

Opis: Ovo jako alkoholno piće ističe se svojim profinjenim mirisom koji pobuđuje želju za ponovno mirisanje i kušanje.

Opis

Tvrtka Primores d.o.o. osnovana je u siječnju 2002. godine. Bavi se distribucijom i prodajom vina, voćnih vina i alkoholnih pića te zastupanjem proizvođača. Vlasnici smo Hvatskih brendova STRAVA, Avellana, BOGATI, San Montano i određenih vinskih linija etiketa. Surađuje sa vodećim trgovačkim lancima, kao i sa ostalim trgovcima i ugostiteljima, odnosno veleprodajama pića iz HoReCa sektora.

Tvrtka je 100% hrvatska u vlasništvu gospodina Mladena Pavlića, osnivača i vlasnika navedene tvrtke.

Ozbiljna je, učinkovita, poštena i fleksibilna tvrtka o čemu svjedoči i njen konstantan rast i prepoznatljivo ime u djelatnosti koju zastupa.

Veleprodajne kupce, trgovce i ugostitelje, pozivamo da nas kontaktiraju na info@primores.hr kako bi ostvarili pravo na rabate i povoljnije uvjete kupovine iz našeg asortimana.