Ponuda

GURMANTICA - HRVATSKI SUHOMESNATI PROIZVODI

eur  -  7,96/1kg

HRK  -  59,97 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

1,000 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Naši PREMIUM suhomesnati proizvodi proizvedeni su od strane našeg proizvođača koji se bavi proizvodnjom već 30 godina, a prilikom proizvodnje zastupljen je

velikim dijelom tradicionalan način proizvodnje, klasično dimljenje (na otvorenom ložištu) i sušenje.

Čitav Premium suhomesnati asortiman proizveden je od mesa svinja uzgojenih u Hrvatskoj od strane malih uzgajivača, a proizvodi su rađeni prema vlastitim recepturama i budnim okom našeg glavnog majstora.

Rok trajanja: 6 mjeseci

PREMIUM proizvodi:

PREMIUM Kulenova seka

PREMIUM Domaća slavonska slanina

PREMIUM Domaća slavonska kobasica

PREMIUM Kulen

Naša STANDARD linija suhomesnatih proizvoda proizvedena je od svježeg mesa po tradicionalnim recepturama sa područja Dalmacije i Slavonije,a prilikom proizvodnje se ne koriste pojačivači okusa, umjetna bojila, soja i gluten tj. nikakvi sastojci koji bi mogli naškoditi okusu i kvaliteti naših proizvoda.

STANDARD proizvodi:

Pečenica "DALMATINA"

Panceta "DALMATINA"

Dalmatinski pršut BK

Buđola "DALMATINA"

Salamin s tartufima (goveđi)

Obratite nam se s povjerenjem!

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Opis

Tvrtka Moonshine j.d.o.o. ideja je nekolicine entuzijasta iz Hrvatske koji su odlučili pokrenuti posao iz ljubavi prema ukusnoj hrani i piću, te iz želje da svoju strast podijele sa svojim postojećim i potencijalnim klijentima.

Tvrtka je osnovana 2020. godine kao tvrtka za on – line prodaju putem Webshopa (maloprodaja), i off-line trgovinu (veleprodaja) i to proizvoda iz kategorije delikatesne hrane i alkoholnih pića. U svom portfoliu ima pretežno proizvode proizvedene u Hrvatskoj i okolnim zemljama pod vlastite dvije robne marke: Gurmantica i Dynamite Liquors.

Gurmantica je jedna od naših vodećih robnih marki , pod čijim nazivom se nalaze delikatesni prehrambeni proizvodi poput original kavijara, suhomesnatih proizvoda sa područja Slavonije, Dalmacije i Istre, proizvoda od dimljene ribe, svježih tartufa i proizvoda od tartufa.

Dynamite Liquors je robna marka alkoholnih pića koja u ponudi ima premium voćne rakije i likere zapakirane u originalnu i inovativnu ambalažu, Gold Digger naše posebno craft pivo s okusom tartufa, te Dynamite Scotch Whisky.

S obzirom na to da imamo bogato iskustvo u ugostiteljstvu i turizmu, a ponajviše u sektoru hrane i pića, odlučili smo se HORECA sektoru približiti i ponuditi kvalitetne proizvode s odličnim omjerom kvalitete i cijene.

Naši proizvodi su pretežno proizvedeni u Hrvatskoj i Italiji od strane manjih lokalnih proizvođača

Kontaktirajte nas, stojimo Vam na raspolaganju!