Ponuda

DYNAMITE RAKIJE I LIKERI

kn  -  90,00/1kom

EUR  -  11,25 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Novi brend alkoholnih pića Dynamite Liquors nudi liniju rakija i likera premium kvalitete.

Sve rakije i likeri su dobiveni tradicionalnom metodom destilacije iz isključivo prirodnih sastojaka

bez dodatnog industrijskog alkohola i aditiva.

Atraktivno pakiranje u obliku Dynamite-a, modernizira i aktualizira domaće rakije i likere kao pića izuzetne kvalitete i okusa.

Naši proizvodi su dizajnom posebno namijenjeni klijenteli noćnih barova i klubova koji su željni

novog pristupa prezentacije alkoholnih pića, prodavaonicama koje žele ponuditi zanimljiv,

atraktivan i zabavan souvenir ili poklon, ali i ostalim ugostiteljskim objektima koji žele ponuditi

inovativan i atraktivan proizvod.

Govorimo:

Opis

Tvrtka Moonshine j.d.o.o. ideja je nekolicine entuzijasta iz Hrvatske koji su odlučili pokrenuti posao iz ljubavi prema ukusnoj hrani i piću, te iz želje da svoju strast podijele sa svojim postojećim i potencijalnim klijentima.

Tvrtka je osnovana 2020. godine kao tvrtka za on – line prodaju putem Webshopa (maloprodaja), i off-line trgovinu (veleprodaja) i to proizvoda iz kategorije delikatesne hrane i alkoholnih pića. U svom portfoliu ima pretežno proizvode proizvedene u Hrvatskoj i okolnim zemljama pod vlastite dvije robne marke: Gurmantica i Dynamite Liquors.

Gurmantica je jedna od naših vodećih robnih marki , pod čijim nazivom se nalaze delikatesni prehrambeni proizvodi poput original kavijara, suhomesnatih proizvoda sa područja Slavonije, Dalmacije i Istre, proizvoda od dimljene ribe, svježih tartufa i proizvoda od tartufa.

Dynamite Liquors je robna marka alkoholnih pića koja u ponudi ima premium voćne rakije i likere zapakirane u originalnu i inovativnu ambalažu, Gold Digger naše posebno craft pivo s okusom tartufa, te Dynamite Scotch Whisky.

S obzirom na to da imamo bogato iskustvo u ugostiteljstvu i turizmu, a ponajviše u sektoru hrane i pića, odlučili smo se HORECA sektoru približiti i ponuditi kvalitetne proizvode s odličnim omjerom kvalitete i cijene.

Naši proizvodi su pretežno proizvedeni u Hrvatskoj i Italiji od strane manjih lokalnih proizvođača

Kontaktirajte nas, stojimo Vam na raspolaganju!

Burza hrane preporučuje

Likeri

San MONTANO

160,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice