Ponuda

GURMANTICA - kavijar Gacke pastrve

eur  -  9,29/1kom

HRK  -  70 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Ličko-senjska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Ovaj je proizvod napravljen od ikre autohtone divlje smeđe pastrve uzgajane u bistrim planinskim vodama na jednom od izvora rijeke Gacka.

Proizvod se konzervira s najboljim fermentiranim octom od hrvatskog crnog vina.

Kavijar Gacke pastrve po svojoj kvaliteti i organoleptičkim karakteristikama ne zaostaje za kavijarom ruske jesetre.

Pakiranje: 100 g

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Opis

Tvrtka Moonshine j.d.o.o. ideja je nekolicine entuzijasta iz Hrvatske koji su odlučili pokrenuti posao iz ljubavi prema ukusnoj hrani i piću, te iz želje da svoju strast podijele sa svojim postojećim i potencijalnim klijentima.

Tvrtka je osnovana 2020. godine kao tvrtka za on – line prodaju putem Webshopa (maloprodaja), i off-line trgovinu (veleprodaja) i to proizvoda iz kategorije delikatesne hrane i alkoholnih pića. U svom portfoliu ima pretežno proizvode proizvedene u Hrvatskoj i okolnim zemljama pod vlastite dvije robne marke: Gurmantica i Dynamite Liquors.

Gurmantica je jedna od naših vodećih robnih marki , pod čijim nazivom se nalaze delikatesni prehrambeni proizvodi poput original kavijara, suhomesnatih proizvoda sa područja Slavonije, Dalmacije i Istre, proizvoda od dimljene ribe, svježih tartufa i proizvoda od tartufa.

Dynamite Liquors je robna marka alkoholnih pića koja u ponudi ima premium voćne rakije i likere zapakirane u originalnu i inovativnu ambalažu, Gold Digger naše posebno craft pivo s okusom tartufa, te Dynamite Scotch Whisky.

S obzirom na to da imamo bogato iskustvo u ugostiteljstvu i turizmu, a ponajviše u sektoru hrane i pića, odlučili smo se HORECA sektoru približiti i ponuditi kvalitetne proizvode s odličnim omjerom kvalitete i cijene.

Naši proizvodi su pretežno proizvedeni u Hrvatskoj i Italiji od strane manjih lokalnih proizvođača

Kontaktirajte nas, stojimo Vam na raspolaganju!

Burza hrane preporučuje

Jakobova kapica

Američke jakobove kapice

13,27 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Bijela morska riba

Potražujem ribu

9,29 eur/kg