Ponuda

GURMANTICA - polutvrdi kravlji sirevi sa pistacijom, čilijem, mediteranskim začinima

eur  -  10,62/1kg

HRK  -  80,02 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Bjelovarsko-bilogorska

Dostupna količina

1,000 kg

Dostava kurirskom službom

Da

KRAVLJI SIR SA PISTACIJOM: Jedna od rijetkih vrsta sireva na tržištu, okusno neupadljiv i vizualno zanimljiv zbog prekrasne zelene boje prženih i zgnječenih pistacija. Zdravi snack pun vitamina, minerala i kalcija.

Ne sadrže konzervanse.

KRAVLJI SIR SA ČILI PAPRIČICAMA: Polutvrdi sir pikantnog okusa koji je

idealno uparen s dobrim crnim vinom.

Ne sadrže konzervanse.

SIR SA MEDITERANSKIM ZAČINIMA: Samo zatvorite oči, pomirišite i okusite komadić našeg sira s mješavinom pažljivo odabranih sušenih Mediteranskih začina i bit ćete preplavljeni toplinom sunca i mirisom mora.

Ne sadrže konzervanse.

Rok trajanja: 12 mjeseci

Pakiranje: 300-500 g vakumirano

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Opis

Tvrtka Moonshine j.d.o.o. ideja je nekolicine entuzijasta iz Hrvatske koji su odlučili pokrenuti posao iz ljubavi prema ukusnoj hrani i piću, te iz želje da svoju strast podijele sa svojim postojećim i potencijalnim klijentima.

Tvrtka je osnovana 2020. godine kao tvrtka za on – line prodaju putem Webshopa (maloprodaja), i off-line trgovinu (veleprodaja) i to proizvoda iz kategorije delikatesne hrane i alkoholnih pića. U svom portfoliu ima pretežno proizvode proizvedene u Hrvatskoj i okolnim zemljama pod vlastite dvije robne marke: Gurmantica i Dynamite Liquors.

Gurmantica je jedna od naših vodećih robnih marki , pod čijim nazivom se nalaze delikatesni prehrambeni proizvodi poput original kavijara, suhomesnatih proizvoda sa područja Slavonije, Dalmacije i Istre, proizvoda od dimljene ribe, svježih tartufa i proizvoda od tartufa.

Dynamite Liquors je robna marka alkoholnih pića koja u ponudi ima premium voćne rakije i likere zapakirane u originalnu i inovativnu ambalažu, Gold Digger naše posebno craft pivo s okusom tartufa, te Dynamite Scotch Whisky.

S obzirom na to da imamo bogato iskustvo u ugostiteljstvu i turizmu, a ponajviše u sektoru hrane i pića, odlučili smo se HORECA sektoru približiti i ponuditi kvalitetne proizvode s odličnim omjerom kvalitete i cijene.

Naši proizvodi su pretežno proizvedeni u Hrvatskoj i Italiji od strane manjih lokalnih proizvođača

Kontaktirajte nas, stojimo Vam na raspolaganju!

Burza hrane preporučuje

Kozji sir

Kozji sir

14,00 eur/kg