Ponuda

Debrecinke Mediteran, 250g ili 500g

eur  -  6,64/1kg

HRK  -  50,03 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Varaždinska

Dostupna količina

100 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Debrecinke Mediteran su barene, polutrajne svinjske kobasice namijenjene kuhanju ili pečenju na roštilju ili grill tavi. Napravljene su od svinjske lopatice, čvrstog masnog tkiva i začinskog bilja koje im daje ukusnu aromu mediterana. Debrecinke je poželjno nekoliko puta zarezati po površini kako bi bile sočnije nakon termičke obrade.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do +4°C.

Govorimo:

Opis

Na našem obiteljskom gospodarstvu u Velikom Bukovcu u Podravini bavimo se poljoprivredom, i to proizvodnjom žitarica i uzgojem peradi. Obrađujemo 70 hektara poljoprivrednog zemljišta na kojem proizvodimo kukuruz, ječam i pšenicu koje zatim koristimo u ishrani peradi na našem gospodarstvu. Perad uzgajamo ekstenzivnim načinom uzgoja, odnosno na farmama otvorenog tipa u njhovom prirodnom okruženju, kako su to nekad činili naši stari. U sklopu farme su iskopane vodene lagune kroz koje protječe lokalna rijeka Plitvica i na taj način neprestano opskrbljuje perad svježom, pitkom vodom. Uz to, vodene lagune pružaju patkama i guskama mogućnost za njihovu glavnu aktivnost - kupanje i ronjenje, čime dodatno jačaju svoje mišiće i daju meso iznimne kvalitete.

Meso peradi obrađujemo u vlastitoj klaonici, u sklopu koje smo otvorili i pogon za preradu mesa i proizvodnju mesnih prerađevina, pri čemu koristimo isključivo sirovine domaćih dobavljača.

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Čvarci Fra Luka

15,93 eur/kg