Ponuda

Suha salama od divljači, 450g

kn  -  170,00/1kg

EUR  -  21,25 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Varaždinska

Dostupna količina

100 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Suha salama od divljači je delikatesna, trajna kobasica napravljena od mesa jelena i divlje svinje, te pažljivo odabranih začina da bi se postigao puni potencijal okusa cijenjenog mesa divljači. Od suhe divlje kobasice razlikuje se u debljini crijeva u koje je punjena te u vremenu sušenja. S obzirom da je divljač stalno u pokretu, njihovo meso je izvrstan izvor proteina i željeza s vrlo niskim udjelom masnoće. Kao i svaka suha salama, idealna je za rezanje i slaganje hladne plate za druženja i posebne prigode.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do +8°C.

Govorimo:

Opis

Na našem obiteljskom gospodarstvu u Velikom Bukovcu u Podravini bavimo se poljoprivredom, i to proizvodnjom žitarica i uzgojem peradi. Obrađujemo 70 hektara poljoprivrednog zemljišta na kojem proizvodimo kukuruz, ječam i pšenicu koje zatim koristimo u ishrani peradi na našem gospodarstvu. Perad uzgajamo ekstenzivnim načinom uzgoja, odnosno na farmama otvorenog tipa u njhovom prirodnom okruženju, kako su to nekad činili naši stari. U sklopu farme su iskopane vodene lagune kroz koje protječe lokalna rijeka Plitvica i na taj način neprestano opskrbljuje perad svježom, pitkom vodom. Uz to, vodene lagune pružaju patkama i guskama mogućnost za njihovu glavnu aktivnost - kupanje i ronjenje, čime dodatno jačaju svoje mišiće i daju meso iznimne kvalitete.

Meso peradi obrađujemo u vlastitoj klaonici, u sklopu koje smo otvorili i pogon za preradu mesa i proizvodnju mesnih prerađevina, pri čemu koristimo isključivo sirovine domaćih dobavljača.