Ponuda

Jeger blagi, 450g

kn  -  23,00/1kom

EUR  -  2,88 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Varaždinska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Blagi jeger ili lovačka kobasica je barena, polutrajna kobasica napravljena od mozaika svinjskog mesa i čvrstog masnog tkiva, mesne kreme i začina. Osim kvalitetne sirovine, blagi jeger svoj poseban okus duguje balansiranom omjeru začina te kratkotrajnom dimljenju na drvu bukve.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do +4°C.

Govorimo:

Opis

Na našem obiteljskom gospodarstvu u Velikom Bukovcu u Podravini bavimo se poljoprivredom, i to proizvodnjom žitarica i uzgojem peradi. Obrađujemo 70 hektara poljoprivrednog zemljišta na kojem proizvodimo kukuruz, ječam i pšenicu koje zatim koristimo u ishrani peradi na našem gospodarstvu. Perad uzgajamo ekstenzivnim načinom uzgoja, odnosno na farmama otvorenog tipa u njhovom prirodnom okruženju, kako su to nekad činili naši stari. U sklopu farme su iskopane vodene lagune kroz koje protječe lokalna rijeka Plitvica i na taj način neprestano opskrbljuje perad svježom, pitkom vodom. Uz to, vodene lagune pružaju patkama i guskama mogućnost za njihovu glavnu aktivnost - kupanje i ronjenje, čime dodatno jačaju svoje mišiće i daju meso iznimne kvalitete.

Meso peradi obrađujemo u vlastitoj klaonici, u sklopu koje smo otvorili i pogon za preradu mesa i proizvodnju mesnih prerađevina, pri čemu koristimo isključivo sirovine domaćih dobavljača.