Ponuda

Hrenovke, 250g ili 500g

eur  -  5,97/1kg

HRK  -  44,98 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Varaždinska

Dostupna količina

100 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Hrenovke su barene, polutrajne kobasice napravljene od junećeg mesa, svinjskog čvrstog masnog tkiva i prirodnih začina. Nakon što prođu proces kvalitetne obrade koji uključuje usitnjavanje sastojaka do smjese glatke teksture, kuhanje, sušenje i dimljenje na drvu bukve, spremne su vratiti svoju staru slavu u kombinaciji s pecivom kao popularni hot-dog, ili kao neodoljive pigs in a blanket, odnosno hrenovke u lisnatom tijestu.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do +4°C.

Govorimo:

Opis

Na našem obiteljskom gospodarstvu u Velikom Bukovcu u Podravini bavimo se poljoprivredom, i to proizvodnjom žitarica i uzgojem peradi. Obrađujemo 70 hektara poljoprivrednog zemljišta na kojem proizvodimo kukuruz, ječam i pšenicu koje zatim koristimo u ishrani peradi na našem gospodarstvu. Perad uzgajamo ekstenzivnim načinom uzgoja, odnosno na farmama otvorenog tipa u njhovom prirodnom okruženju, kako su to nekad činili naši stari. U sklopu farme su iskopane vodene lagune kroz koje protječe lokalna rijeka Plitvica i na taj način neprestano opskrbljuje perad svježom, pitkom vodom. Uz to, vodene lagune pružaju patkama i guskama mogućnost za njihovu glavnu aktivnost - kupanje i ronjenje, čime dodatno jačaju svoje mišiće i daju meso iznimne kvalitete.

Meso peradi obrađujemo u vlastitoj klaonici, u sklopu koje smo otvorili i pogon za preradu mesa i proizvodnju mesnih prerađevina, pri čemu koristimo isključivo sirovine domaćih dobavljača.

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Čvarci Fra Luka

15,93 eur/kg