Ponuda

Sølv Ionsko-koloidno srebro 100 ml. sprej bočica

eur  -  7,96/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Varaždinska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Srebro je kao i željezo izrazito bitan mikro element koji sudjeluje u svim metaboličkim procesima, te sprječava razvoj različitih bolesti koje su danas, nažalost, normalne.

Početkom 50-tih godina prošlog stoljeća počela je upotreba pesticida te malo-pomalo, uništavanje srebra u zemlji koje se apsorbiralo u voće i povrće što je plodove činilo izrazito zdravima, a njihovom se konzumacijom u organizam unašalo srebro. Isto to srebro održavalo Vas je zdravima i vitkima.

Ionsko-koloidno srebro koristi se od davnina za prevenciju bolesti uzrokovanih bakterijskim, virusnim i gljivičnim infekcijama, a patogene organizme ubija u roku od samo 6 minuta.

Ionsko koloidno srebro pokazalo se uspješno i u tretiranju respiratornih infekcija, suhog kašalja, problema sa sinusima, kožnih oboljenja, upale zubnog mesa i afti, akna, mitesera, prhuti, probavnih smetnji, želučanih i crijevnih tegoba, hemoroida, alergije i astma, migrene, dezinfekcija ruku…

Ovo koloidno srebro napravljeno je elektrolizom čistog srebra bez dodatnih stabilizatora i drugih kemikalija, laboratorijska koncentracija je 12-14 PPM-a.

Moguće je pojavljivanje prirodnog taloga, koji nije štetan.

Ovisno o potrebama ionsko srebro se uzima na način na koji bi se takva tegoba inače tretirala.

Laički rečeno, srebro ne raspoznaje bolesti koje tretira, već prepoznaje tvari koje su strane organizmu.

Govorimo:

Proizvođač

Sølv
Obrt

Ruđera Boškovića 12c
Varazdin 42000
Hrvatska
Varaždinska

Solv.obrt@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača