Ponuda

Džem 720 ml

kn  -  25,00/1kom

EUR  -  3,13 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Džem proizveden od EKO voća.

Cijena ovisi od sastava, koja vrsta šećera je u džemu. Cijena od 25-50 kn

Govorimo:

Proizvođač

OG Šimanović
OPG

Lipovačka 101
Čačinci 33514
Hrvatska
Virovitičko-podravska

snjezana.simanovic1964@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Obiteljsko gospodarstvo Šimanović smješteno je na ravnici van naselja. Zbog pogodnosti mjesta omogućena je ekološka proizvodnja koju prate certificirana stručna tijela. Čista okolina podno Papuka osigurava zdravlje svih naših životinja i svega što se nalazi na našem gospodarstvu koje se prostire na 26 hektara zelenih površina, voćnjaka i oranica.

Želimo plasirati ideju o zdravom življenju na prostorima Općine Čačinci i zato smo svoju kompletnu ponudu bazirali na ekonomskim osnovama. Kupcima koji žele uživati u svom kupljenom proizvodu pružamo proizvod koji je stvoren upravo za njih i prilagođen njihovim potrebama uz doživljaj unikatnosti što u biti takvi proizvodi i predstavljaju.

Kvalitetu naših proizvoda potvrđuju mnogobrojna priznanja i plakete koje se nižu od 2000. godine. Uz zlatne plakete i šampionate dobivene za kvalitetu mliječnih i mesnih proizvoda, osvojene su i zlatna plaketa i medalja od IFIA-e i ARCA-e za inovativni pristup u proizvodnji prehrambenih proizvoda od kozjeg mlijeka i mesa.

Od svega što uzgajamo na gospodarstvu razvili smo vlastite proizvode temeljene na tradicijskoj uporabi namirnica i ručnoj izradi po pažljivo stvaranim vlastitim recepturama.

Burza hrane preporučuje

Mandarine

Mandarine

8,00 kn/kg

Jabuke

Jabuke

5,00 kn/kg

Grožđe

Grožđe bijelo i crno...Istra

1,00 kn/kg

Jabuke

EKO Jabuka Topaz

13,00 kn/kg

Džemovi

Džemovi

1,00 kn/kom