Ponuda

2 x Sølv Ionsko-koloidno srebro 100 ml. sprej bočica + 100 ml. Sølv Kids sprej bočica

eur  -  18,58/1kom

HRK  -  139,99 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Varaždinska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

*U cijenu je uključena dostava unutar RH.

Srebro je kao i željezo izrazito bitan mikro element koji sudjeluje u svim metaboličkim procesima, te sprječava razvoj različitih bolesti koje su danas, nažalost, normalne.

Početkom 50-tih godina prošlog stoljeća počela je upotreba pesticida te malo-pomalo, uništavanje srebra u zemlji koje se apsorbiralo u voće i povrće što je plodove činilo izrazito zdravima, a njihovom se konzumacijom u organizam unašalo srebro. Isto to srebro održavalo Vas je zdravima i vitkima.

Ionsko-koloidno srebro koristi se od davnina za prevenciju bolesti uzrokovanih bakterijskim, virusnim i gljivičnim infekcijama, a patogene organizme ubija u roku od samo 6 minuta.

Ionsko koloidno srebro pokazalo se uspješno i u tretiranju respiratornih infekcija, suhog kašalja, problema sa sinusima, kožnih oboljenja, upale zubnog mesa i afti, akna, mitesera, prhuti, probavnih smetnji, želučanih i crijevnih tegoba, hemoroida, alergije i astma, migrene, dezinfekcija ruku…

Laički rečeno, srebro ne raspoznaje bolesti koje tretira, već prepoznaje tvari koje su strane organizmu.

Ovo koloidno srebro napravljeno je elektrolizom čistog srebra bez dodatnih stabilizatora i drugih kemikalija, laboratorijska koncentracija je 12-14 PPM-a.

Sølv Kids (jačine 5 PPM-a) uspješno pomaže kod opekotina, porezotina, crvenila, pelenskog osipa i ostalih kožnih problema.

Koža prije tretiranja mora biti čista i suha.

Moguće je pojavljivanje prirodnog taloga, koji nije štetan.

Ovisno o potrebama ionsko srebro se uzima na način na koji bi se takva tegoba inače tretirala.

Govorimo:

Proizvođač

Sølv
Obrt

Ruđera Boškovića 12c
Varazdin 42000
Hrvatska
Varaždinska

Solv.obrt@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača