Ponuda

DESTILERIJA ŠIMIĆ - MARELICA 0,70 L

kn  -  159,00/1kom

EUR  -  21,15 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Požeško-slavonska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Rakija od marelice Šimić osvojila je ZLATNU medalju s visokih 98 bodova na prestižnom svjetskom natjecanju u Londonu International Wine and Spirit Competition 2022. (IWSC)

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

Destilerija Šimić je obiteljski obrt koji se bavi proizvodnjom 100% prirodnih voćnih rakija i likera te uzgojem ekološkog voća. Inspirani zlatnom Slavonijom te iz ljubavi prema prirodi i tradiciji nastale su prirodne voćne rakije. San koji je postao stvarnost, kraljica svih pića rakija prepoznata je kako na domaćim tako i na međunarodnim natjecanjima. Ovakvi premium proizvodi u obitelji Šimić nazivaju se „Kulturom uživanja!“.

Rakije destilerije Šimić osvojile su ZLATNU i BRONČANU medalju na prestižnom svjetskom natjecanju u Londonu.

Na jednom od najvećih svjetskih natjecanja u ocjenjivanju kvalitete vina i alkoholnih pića International Wine and Spirit Competition 2022. (IWSC) u Londonu, proizvodi destilerije Šimić našli su se u prestižnom društvu nagrađivanih proizvoda.

Potvrdu svoje kvalitete i vrijednosti dobila je rakija od marelice koja je s visokih 98 bodova osvojila ZLATNU medalju „IWSC Outstanding“ koja označava primjer proizvoda koji se izdvaja od ostalih u kategoriji. Isto tako, rakija Viljamovka i rakija od dunje osvojile su BRONČANU medalju.

Burza hrane preporučuje

Marelica

DESTILERIJA ŠIMIĆ - MARELICA 0,70 L

159,00 kn/kom