Ponuda

DESTILERIJA ŠIMIĆ - DUNJA 0,70 L

eur  -  21,10/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Požeško-slavonska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Rakija od dunje Šimić osvojila je BRONČANU medalju na prestižnom svjetskom natjecanju u Londonu International Wine and Spirit Competition 2022. (IWSC)

Pažljivim odabirom najzrelijih, aromatičnih plodova dunje, proizveli smo voćnu rakiju jedinstvenog sortnog mirisa. Plodovi se ostavljaju na stablu dok ne postignu punu zrelost, kako bi se nivo šećera povisio, a potom se stavljaju u masu za destilaciju. Dobivena procesom kontrolirane fermentacije i duple destilacije.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

Destilerija Šimić je obiteljski obrt koji se bavi proizvodnjom 100% prirodnih voćnih rakija i likera te uzgojem ekološkog voća. Inspirani zlatnom Slavonijom te iz ljubavi prema prirodi i tradiciji nastale su prirodne voćne rakije. San koji je postao stvarnost, kraljica svih pića rakija prepoznata je kako na domaćim tako i na međunarodnim natjecanjima. Ovakvi premium proizvodi u obitelji Šimić nazivaju se „Kulturom uživanja!“.

Rakije destilerije Šimić osvojile su ZLATNU i BRONČANU medalju na prestižnom svjetskom natjecanju u Londonu.

Na jednom od najvećih svjetskih natjecanja u ocjenjivanju kvalitete vina i alkoholnih pića International Wine and Spirit Competition 2022. (IWSC) u Londonu, proizvodi destilerije Šimić našli su se u prestižnom društvu nagrađivanih proizvoda.

Potvrdu svoje kvalitete i vrijednosti dobila je rakija od marelice koja je s visokih 98 bodova osvojila ZLATNU medalju „IWSC Outstanding“ koja označava primjer proizvoda koji se izdvaja od ostalih u kategoriji. Isto tako, rakija Viljamovka i rakija od dunje osvojile su BRONČANU medalju.