Ponuda

Slana srdela u suncokretovom ulju - očišćena

eur  -  10,62/1kg

Država

Hrvatska

Regija

Zadarska

Dostupna količina

1,000 kg

Dostava kurirskom službom

Ne

- Slana srdela, fileti u suncokretovom ulju 1300 g

- Neto ocijeđene mase 900 g

Ne isporučujemo robu na komad za privatne osobe. Naša veća pakiranja potražite u Metro-u, Jankomir ili Sesvete, a manja pakiranja u svim većim Konzum, Plodine i Spar dućanima.

Certifikati: Halal

Opis

Pelagos, u prijevodu značenja: otvoreno more. Naše ime je nadahnuto Jadranskim morem, gdje su naši preci generacijama bili ribari. Mi smo našu priču odlučili pokrenuti uzgojem atlantske plavoperajne tune. Kako naša ribarska flota lovi male pelagične ribe za mamac, sljedeći je pothvat bio oživjeti okuse našeg djetinjstva i početi proizvoditi delicije od inćuna i srdele. Smješteni smo na pristaništu 4 u luci Zadar. Sjedište Pelagosa sa svojim modernim logističkim centrom, hladnjačom (kapacitet 2000 tona) i pojedinačnim uređajem za brzo zamrzavanje (Sabroe CAFP400, kapacitet zamrzavanja 1800 kg ribe do -20oc / na sat), pružaju savršene predispozicije za uzgajalište tijekom zatvorenih sezonskih razdoblja. Posjedujemo ribarsku flotu, tegljače, višenamjenske brodove i brodove za opskrbu po mjeri. Naša farma se nalazi 9Nm od našeg sjedišta.

Pelagos njeguje kulturu održivosti koja našim zaposlenicima i tvrtki omogućuje rad na moru ili na kopnu na ekološki odgovorne načine. Naš otpad iz tvornice za preradu je organski i izvor vrijednih omega-3 kiselina, pa ga prenosimo tvrtkama za proizvodnju hrane za kućne ljubimce. U skladu sa standardima održivosti, iskrenost i poštovanje vrijednosti su koje njegujemo unutar našeg tima, ali i sa našim klijentima.