Ponuda

Prepeličja jaja - Istra / Pula

eur  -  0,20/1kom  •  0,20/100kom  •  0,17/1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

50 km

Domaći uzgoj japanskih prepelica na vlastitom gospodarstvu. Prodajemo ljekovita prepeličja jaja u pakiranju od 18 komada po cijeni od 3,60 eura (27 kuna). Mogućnost dostave u Istri i okolici Pule. Slanje na području i izvan Hrvatske po dogovoru.

Prepeličja jaja su prirodni eliksir koji pomlađuje, obnavlja i vitalizira organizam.

Imaju blagotvoran učinak na kvalitetu sveukupnog zdravlja i štite od mnogih bolesti zbog čega se smatraju super hranom. Mogu ih konzumirati svi pa i najosjetljiviji.

Posebna preporuka djeci u razvoju i trudnicama, sportašima, fizičkim i intelektualnim radnicima, starijim i bolesnim osobama, rekonvalescentima te osobama s posebnim režimom prehrane.

Prednost prepeličjih jaja pred kokošjim jajem očituje se u brojnim faktorima;

• visoka hranjiva vrijednost ( jedno prepeličje jaje zamjenjuje pet kokošjih)

• niskokalorična i dijetalna

(15 kcal u jednom jajetu prosječne težine 15 g)

• superioran nutritivni sastav – visok udio proteina, vitamina, minerala, esencijalnih aminokiselina i nezasićenih masnih kiselina (bogata kalijem, fosforom, željezom, vitaminima A, D i B skupine )

• otpornost na bakterije i viruse te nemogućnost razvitka mikroflore u jajetu ( čvrsta ljuska, zračne rupice, prisustvo enzima lizozina u bjelanjku)

• ne uzrokuju alergije stoga ih svatko može konzumirati

• doprinose podizanju imuniteta, boljoj aktivnosti mozga, kardiovaskularnog i živčanog sustava

• pomažu kod problema slabokrvnosti, dijabetesa, povišenog krvnog tlaka i kolesterola, u detoksikaciji i održavanju tjelesne težine te regulaciji probave

• pomoć u obrani od kancerogenih i autoimunih bolesti, raznih infekcija, upala i alergija

• jačaju memoriju, vid i koncentraciju te su potpora kod slabog apetita, iscrpljenosti, anksioznosti i nesanice

Prepeličja jaja osim što upotpunjuju uravnoteženu i zdravu prehranu, ona se preporučuju koristiti i u terapijske svrhe. Ovisno o zdravstvenom problemu unose se na dnevnoj bazi u različitoj količini.

U svakodnevnoj prehrani konzumiraju se sirova, kuhana, pečena i pržena u salatama, juhama, umacima, omletima, koktelima, pecivu, slasticama uz kratku termičku obradu. Radi očuvanja visoke nutritivne vrijednosti preporučuju se jesti sirova, pola sata prije prvog obroka. U kombinaciji sa medom i citrusima, omiljenim voćem i povrćem, sa mlijekom ili jogurtom i začinima po želji dobijete vrhunski energetski napitak.

Dnevne količine unosa prepeličjih jaja tijekom terapije kreću se od 2 komada kod djece do 5 komada kod odraslih, a sve ovisno o potrebama pojedinca.

Prepeličja jaja se čuvaju u hladnjaku do 45 dana na temperaturi 1⁰ - 4⁰ Celzijusa.

Tijekom cijele godine imamo u ponudi organsko sušeno prepeličje gnojivo, odllično za povrtnjake, ružičnjake, voćnjake, agrume, masline i vinovu lozu, isprobano, toplo preporučujemo i prodajemo 35 kuna po vreći (4,65 eura). 1 vreća za otprilike 5m² površine.

Govorimo:

Opis

Domaći uzgoj i prodaja prepeličjih jaja