Ponuda

Domaća obogaćena kokošja jaja - slobodni eko uzgoj

kn  -  1,50/1kom  •  150,00/100kom  •  1500,00/1000kom

EUR  -  0,19 /1kom  •  18,75 /100kom  •  187,5 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Koprivničko-križevačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

60 km

Prodajemo obogaćena kokošja jaja iz slobodnog uzgoja hranjena posebnom mješavinom sjemenja i ljekovitog aromatičnog bilja.

Hrana za nesilice koju pripremamo sami,sadrži sušeni origano,bosiljak,koprivu,češnjak u prahu,cimet,klinčić,sjemenke lana,chia sjemenke,sjemenke bundeve,sjemenke pira,borove iglice i naravno cjeli dan na raspolaganju imaju svježu travu i razne kukce po voćnjaku,te različito voće poput malina,kupina,jabuka,breskvi i ostalog voća koje sami ne stignemo pojesti.

U vodu za piće stavljamo im vlastiti domaći jabučni ocat od netretiranih jabuka starinske sorte Bobovac (jabuka rodi svake druge godine)u koji je tokom fermentacije stavljen češnjak,dragoljub,kopriva i majčina dušica i na takav način koke imaju vrlo snažan imunitet i otpornost na razne bolesti...

Zbog ovakvog načina prehrane,jaja su znatno više obogaćena omega3 nezasićenim masnim kiselinama,a bilje i sjemenke koje konzumiraju koke ima antibiotsko,antivirusno,protuupalno i antiparazitno djelovanje,a poznato je da sve što pojede koka jedemo i mi u jajetu.Jaja su punijega okusa i svakako kvalitetnija od običnih jaja.

Zbog same prehrane,jedinstveni smo u cijeloj Hrvatskoj,što su prepoznali brojni kupci diljem lijepe naše.

Usudili smo se prvo iz vlastite potrebe i znatiželje ući nešto drugačijim pristupom prehrani i nismo požalili,već smo nastavili i nedavno otvorili vlastito maleno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo i već na samome početku,nismo samo mi zadovoljni,nego i svi naši kupci kojih je sve više.

Jaja šaljemo poštom diljem Hrvatske,a kupac plaća poštarinu.

Zahvaljujemo se svima koji su nam povratno javili pozitivne učinke naših jaja! :)

Govorimo:

Proizvođač

Zoran
Seosko gospodarstvo

BJELOVARSKA CESTA 141
KOPRIVNICA 48000
Hrvatska
Koprivničko-križevačka

zoxm04@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Burza hrane preporučuje

XL jaja težine iznad 73 g

JAJA - DOMAĆA

1,00 kn/kom