Ponuda

Jogurt

kn  -  0,10/1L

EUR  -  0,01 /1L

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 L

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Kod nas dolazi u pakiranju od 0.2 l i 0,5 l. CIJENA NA UPIT.

Naši jogurti proizvedeni su od svježeg mlijeka potpuno prirodnim postupkom po recepturi naših baka, bez aditiva, bez GMO-a.

Krasi ga blago kiselkast osvježavajuć okus stoga je čest gost na našem obiteljskom stolu za sve uzraste. Jedni smo od rijetkih prerađivača koji naše jogurte pakiramo u staklenu ambalažu kako bi se sačuvala sva svojstva i puni okus.

Osim hranjivih sastojaka u mlijeku, jogurti sadržavaju žive jogurtne kulture koje povoljno djeluju na organizam. Jedan od koristinih sastojaka je i probiotik. On se posebno preporučuje nakon terapije antibioticima, koji osim loših uništavaju i dobre bakterije u crijevima.

Osim vitamina B5 koji je koristan za zdravlje kože, kose, očiju i jetre, vitamin B12 čuva zdravlje živčanog sustava i sprečava anemiju. Te vitamine uglavnom pronalazimo u namirnicama životinjskog podrijetla, stoga je jogurt dobar izbor za vegetarijance

Osam je razloga zašto bismo trebali redovito konzumirati jogurt i koja su njegovca korisna svojstva:

Sprječava osteoporozu (bogat kalcijem)

Regulira visok krvni tlak

Povoljno djeluje na probavni sustav

Pomaže kod mršavljenja

Regenerira mišićna vlakna

Podiže energiju

Smanjuje alergije

Pomaže kod prehlade i gripe

Smanjuje vaginalne infekcije

Čuva se na temperaturi od 4-8°C, a rok trajanja im je 15 dana.

Uz naš običan jogurt u ponudi imamo i mnoštvo jogurta sa raličitim voćnim ili slatkim kobinacijama koje daju poseban doživljaj prilikom konzumiranja i vjerujemo da ćete se rado vraćati na naša prodajna mjesta istraživati koje sve okuse možete isprobati

Govorimo:

Opis

Ja sam Štef iz Pluske kraj Zaprešića.

U davna vremena moj pradjed Ivan imao je četri kravice i svaki je dan nosio mlijeko u kantama preko Sljemena na zagrebački plac.

Djed Mirko je imao krave, konje i volove, a mlijeko je kolima vozio u Zagreb. Otac Ivan držao je 12 krava i 100 junadi.

Danas imamo 70 mliječnih krava i 70 junadi i teladi. Sin Ivan - peta generacija moje obitelji, već malim dječjim koracima grabi u svijet odraslih mljekara.

Burza hrane preporučuje

Kravlji sir

Mladi kravlji sir

60,00 kn/kg