Ponuda

Kuhani sir sa ljutom paprikom

eur  -  0,01/1kom

Država

Alandski otoci

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Pakiranja od 250g, 500g i 1 kg - CIJENA NA UPIT

Kuhani sirevi su autohtoni je hrvatski specijalitet kojeg i mi sa posebnom pažnjom izrađujemo po tradicionalnoj recepturi u našoj sirani. Riječ je o polutvrdom masnom siru koji se radi od kravljeg mlijeka. Kuha se i rasteže uz dodatak malo soli i octa.

Da bismo još dodatno obogatili okus našim kuhanim sirevima napravili mnoštvo različitih vrsta sireva sa dodatkom raznih začina koji našim sirevima daju jedinstven i specifičan okus. Tako je nastao kuhani sir sa ljutom paprikom.

Naš domaći kuhani sir krasi podatna tekstura i bogat, pomalo slatkasti , mliječni okus.

Sam postupak kako ga i vi možete spraviti u vlastitoj kuhinji od svježeg mlijeka potražite na našim web stranicama sa receptima. Mlijeko trebate nabaviti na nekom poljoprivrednom domaćinstvu ili kod nas na našim mljekomatima.

Uz naš klasični kuhani sir u našoj ponudi imamo i dimljene kuhane sireve prožete aromom dima i cijelu paletu sireva sa raznim začinima

Vrste kuhanih sireva sa začinima koje mi imamo u ponudi:

Kuhani sir sa čilijem

Kuhani sir sa vlascem

Kuhani sir sa slatkom paprikom

Kuhani sir sa koprivom

Kuhani sir sa grčkom mješavinom začina

Kuhani sir sa talijanskom mješavinom začina

Kuhani sir sa ljutom paprikom

Kuhani sir sa pikantnom mješavinom začina

Kuhani sir sa aronijom

Naši kuhani sirevi lijepo se slažu sa suhomesnatim proizvodima poput kulena, šunke ili pršuta i domaćim kruhom.

Sir je kralj svakog stola kojeg možete konzumirati u bilo koje doba dana ili čak noći.

Čuva se na temperaturi od 6-15°C i rok trajanja mu je 7 dana.

Kod nas kuhane sireve možete nabaviti u pakiranju od 250g, 500g i 1 kg.

Govorimo:

Opis

Ja sam Štef iz Pluske kraj Zaprešića.

U davna vremena moj pradjed Ivan imao je četri kravice i svaki je dan nosio mlijeko u kantama preko Sljemena na zagrebački plac.

Djed Mirko je imao krave, konje i volove, a mlijeko je kolima vozio u Zagreb. Otac Ivan držao je 12 krava i 100 junadi.

Danas imamo 70 mliječnih krava i 70 junadi i teladi. Sin Ivan - peta generacija moje obitelji, već malim dječjim koracima grabi u svijet odraslih mljekara.