Ponuda

UNIVERZALNI MELEM OD BUČINOG ULJA

kn  -  59,00/1kom

EUR  -  7,81 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Varaždinska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Melem od organskog bučinog ulja sa pčelinjim voskom, razlikuje se od ostalih melema svojom crnom bojom. Balzam od bučinog ulja može se koristiti za sve dijelove tijela, uključujući i zaštitu usana, oštećenu kožu ruku, peta i kožice oko noktiju. Odlična je noćna njega zrele kože, posebno oko očiju, vrata i dekoltea.

Govorimo:

Opis

Kuća Magične Trave je pionir na području organske kozmetike u hrvatskoj, a razvila se iz prvobitne ideje o uzgoju ljekovite biljke matičnjaka.

Već prvim urodom uvidjeli smo potrebu za finalizacijom proizvoda od ove i drugih ljekovitih biljaka, te za proširivanjem djelatnosti na vlastito sušenje.

Prvi gotovi proizvod bio je čaj matičnjaka (meliasa officinalis) čija svojstva imaju spazmolitski učinak, posebno kod raznih neuroza (želučano – probavnog trakta, neuroza srca, nervne smetnje uspavljivanja). Također se primjenjuje u fitobalneologiji – matičnjakove kupelji. Daljnjim izučavanjem svojstava matičnjaka shvatili smo da je matičnjak biljka koja se koristi ne samo kao čaj, već uvelike i u gastronomiji, kozmetici i welnessu. Vođeni tom misli osmislili smo i cijelu paletu naših proizvoda.

Proizvode iz vlastite proizvodnje koji su 100% prirodno uzgojeni i prerađeni (EKO certifikat), pretvoriti u prepoznatljiv autohtoni suvenir, te biti prisutni u svim prodavaonicama domaćih hrvatskih proizvoda, suvenirnicama, svim značajnijim turističkim destinacijama, spa hotelima, welness centrima i sl.

“Kuća magične trave” je prva paleta proizvoda u Hrvatskoj koja je dobila ove oznake: EKO kozmetika, 100% prirodna kozmetika sa ekološkim sastojcima i prirodna kozmetika sa ekološkim sastojcima za naše proizvode.

Naša uvjerenja i vizija

u svim našim proizvodima upotrebljavamo prirodne, ekološki uzgojene i prerađene sastojke autohtonih biljnih vrsta s područja Hrvatske

trudimo se da većina ambalaže naših proizvoda bude od prirodnih materijala i da se može reciklirati

vizija nam je da svi naši proizvodi budu u skladu sa načelima ekološke i organske kozmetike te ekološke, organske i veganske prehrane

naši proizvodi nisu testirani na životinjama već na obitelji i prijateljima koji dragovoljno uživaju u blagodatima prirode i ljubavi usađenoj u svaki naš novi proizvod