Ponuda

Old Pilots – London Dry Gin u poklon kutiji

kn  -  345,50/1L

EUR  -  43,19 /1L

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

100 L

Dostava kurirskom službom

Da

Hrvatski craft gin dobiven posebnom tehnologijom destilacije te korištenjem isključivo hrvatskih biljaka. Biljke koje koristimo su: list masline, lavanda, kadulja, borovica, naranča i anđelika. Mediteran i kontinent Hrvatske u jednoj boci!

Govorimo:

Proizvođač

DUH U BOCI d.o.o.
Proizvodnja

Kutnjački put 30
Zagreb 10119
Hrvatska
Grad Zagreb

oldpilots.com/
info@duhuboci.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Ono što je jednostavno počelo kao prijateljstvo i uzbudljivi hobby dvojice mladih pilota pretvorilo se u zajednički pothvat i životnu predanost. Naš veliki san je konačno ostvaren kroz malu obrtničku destileriju u kojoj se sve od destilacije do punjenja i pakiranja odvija kroz naše vlastite ruke.

STRAST PREMA LETENJU U KOMBINACIJI SA STRAŠĆU PREMA NAJBOLJIM I NAJKVALITETNIJIM PIĆIMA INSPIRARALA JE DVOJICU PILOTA DA OTVORE HRVATSKU MIKRO DESTILERIJU “DUH U BOCI” I KREIRAJU NEŠTO POSEBNO.

OLD PILOT’S GIN, NJIHOV POSEBAN LONDON DRY GIN DESTILIRAN JE SELEKCIJOM POTPUNO PRIRODNIH, HRVATSKIH BILJAKA KAO ŠTO SU BOROVICA, NARANČA, LAVANDA, KADULJA I LIST MASLINE.

SVAKA BOCA JE PAŽLJIVO, RUČNO PUNJENA I PAKIRANA TE ODLEŽAVANA KORISTEĆI JEDINI RECEPT ZA GIN NA SVIJETU NASTAO NA NEBU.

Destilerija Duh u boci fokusirana je na proizvodnju pića najviše kvalitete. Naš proces, biljke koje koristimo i jedinstvena tehnologija destilacije omogućava nam najviše standarde čistoće i punoće okusa. Nismo destilerija velikih kapaciteta i cijeli se proces krasi “ručni rad”. Destilacija, odležavanje, punjenje, etiketiranje, zatvaranje voskom, … kvalitetno, dosljedno i autentično. Bez kompromisa.

Sigurno smo da postoji jeftinij način proizvodnje alkoholnih pića. Ekstrakti, brža destilacija, manje biljaka, manje odvajanja, … to nismo mi. Koristimo samo “srce” destilacije odvajajući loše alkohole na početku i kraju procesa destilacije. Ponosni smo na svaku bocu koja je prošla kroz naše ruke kao i procesom proizvodnje koji garantira premium kvalitetu pića – svaki put.

Izvanredna kvaliteta, jedinstveni okusi, lokalna autentičnost i kreacija bez kompromisa glavni su razlozi ponosa na svaku bocu koja izlazi iz našeg kotla.

Burza hrane preporučuje

Slatki likeri

LIKER JABUKA&CIMET

0,10 kn/L

Crna vina

Crno vino

1,00 kn/L

Bijela vina

TERRE BIANCHE CUVÉE BLANC RISERVA

151,00 kn/L

Proizvodi bez šećera

Chameleon gin 0.7l

200,00 kn/kom

Gin

Old Pilots Gin – London Dry Gin 0,7 L

325,00 kn/L

Gin

Castrum London Dry Gin 0.7

190,00 kn/L

Prirodni (100%) sokovi

Svježi eko sok od mandarine - 100% prirodan

10,00 kn/L

Crna vina

Sagul Selekcija - crno vino

105,00 kn/kom

Bijela vina

Vinarija Kaptol Graševina 0,75L

45,00 kn/kom

Prirodni (100%) sokovi

Sok od jabuke 3l bag in box

37,00 kn/kom

Slatki likeri

LIKER TERANINO

0,10 kn/L

Biska

Biska

129,00 kn/L

Voćni likeri

Liker od limuna - 1l

263,00 kn/kom

Viljamovka

VILJAMOVKA JEBENICA 1.0L

0,10 kn/L

Crna vina

CABERNET FRANC

62,00 kn/L