Ponuda

BUČIN PROTEINSKI PRAH (500g)

eur  -  12,61/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Sisačko-moslavačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

100% organsko – bez zaslađivača, bez aditiva

Gluten & lactose free

Pogodan za vegetarijance i vegane

Sadrži 45-55% čistih proteina

Visoka kvaliteta i iskoristivost – odlična bio-iskoristivost (tijelo ih dobro absorbira)

Ne uzrokuje nadutost, čisti crijevni trakt, lako probavljiv

Govorimo:

Opis

Početak OPGa seže u davnu 1989.godinu kada je Stanko posadio prve orahe.

Tada su mu uglavnom govorili da je zanesen, nerealan, luckast… Na sreću, Stanko nije mario što drugi govore već što mu kaže srce.

Zahvaljujući velikoj ljubavi i upornosti (a možemo se djelomično složiti pa reći – i ludosti), danas imamo OPG Janković na koji smo vrlo ponosni. Milan je preuzeo ulogu glavnog voditelja gospodarstva, a uz Stankovu mudrost, znanje i iskustvo u pomoć po potrebi priskaču te “ruke daju” i ostali članovi obitelji: Katica, Helena, Josip (Sepi), Katarina x 2, Marko, Branka, Jelena, Sandra, Drago, Oskar i Dorijan.

Naš osnovni pokretač, sredstvo i cilj je ljubav prema prirodi i plodovima kojima nas priroda daruje. Dolina rijeke Une, gdje su polja na kojima uzgajamo heljdu, lan, buče golice i orahe, po svome je sastavu čisto područje bez industrijske proizvodnje, tvornica i drugih zagađivača okoliša (rezultat poslijeratnog iseljenja stanovništva) unatrag zadnjh 20 i više godina…

Glavna misija OPG Janković je sačuvati prirodan proces uzgoja i ponuditi zdrave proizvode korisne za ljudski organizam.

Prirodna prerada i skladištenje predstavljaju određeni izazov jer kao takvi, proizvodi su osjetljivi a njihova svježina odnosno vrijeme prerade usko je vezano uz kvalitetu i nutritivne vrijednosti. Iz navedenih razloga, sjemenke prerađujemo redovito te u ponudi imamo friška brašna (mljevene na kamenom mlinu), kao i hladno prešana ulja sjemenki koje prešamo nekoliko puta mjesečno.

Raduje nas svaka vaša narudžba jer to znači da nismo usamljeni u brizi o zdravlju i prirodi. A razlog za veselje imate i vi jer kupnjom i konzumacijom domaćih proizvoda činite višetruko dobro sebi i drugima:

hranite vaše tijelo zdravim proizvodima koje je stvorila sama priroda

konzumirate kvalitetne i svježe proizvode (domaćoj hrani ne treba puno vremena da dođe sa polja do stola; dok hrani iz uvoza treba znatno više za transport, i pakira se u raznoraznim skladištima/uvjetima, upitno je koliko stoji u nepoznatim halama, ne znaju se uvjeti u kojima je stvarana…)

omogućujete život i opstanak domaćim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima

pridonosite održivom razvoju, i očuvanju okoliša

potičete hrvatsku proizvodnju i ekonomiju koja utječe na sve nas.

Sve što nudimo vlastitim rukama sijemo, obrađujemo, pakiramo i isporučujemo, volimo i toplo preporučujemo!

Kupnjom naših proizvoda također potvrđujete da naš trud i rad imaju smisla – a to je najveća sreća. Na tome vam iskreno hvala.

Burza hrane preporučuje

Proizvodi bez šećera

Namaz Nutmaz maslac od lješnjaka 180g

4,65 eur/kom