Ponuda

TINKTURA ČISTAČ DIŠNIH PUTEVA

kn  -  140,00/1kom

EUR  -  18,64 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Brodsko-posavska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

ALKOHOLNA BILJNA TINKTURA ČISTAČ DIŠNIH PUTEVA I PLUĆA

Cijena: 2,5 dl - 140 kn

Potražite nas i pročitajte ljekovita svojstva na: https://snagaljekovitogbilja.com/proizvod/tinktura-cistac-disnih-puteva/

Govorimo:

Opis

Suvremeni nas je život zatvorio u gradove i odvojio od prirode kojoj su se stoljećima utjecali ljudi prije nas. Stari su narodi znali da se lijek za mnoge bolesti i teškoće nalazi u prirodi i obilno su koristili te darove. Čak su i djeca, kroz igru, učila prepoznavati ljekovite i blagotvorne darove prirode. I sam sam u djetinjstvu prepoznavao neke tipične biljke u svojoj okolici, na plodnoj savskoj aluvijalnoj ravnici. Prije devet godina ponovno sam počeo otkrivati ljekovita svojstva bilja i njihovu ulogu u suvremenom životu, a prije tri godine, vrativši se na obiteljske temelje, intenzivno se bavim izradom biljnih pripravaka kako bih pomogao drugima. Počeo sam uzgajati neke ljekovite biljke na obiteljskom imanju u Oprisavcima, a mnoge i dalje berem na brežuljcima koji se spuštaju s Dilj-gore i naslanjaju na rijeku Savu, u šumama i na livadama, gdje rastu od davnina upijajući snagu zemlje i moć sunca, bez ljudske ruke i otrovnih kemikalija.

Moji pripravci rađeni su s ljubavlju i vjerom da mogu i trebam pomoći onima koji traže pomoć u ljekovitoj snazi bilja. Važan mi je i poštujem svakog čovjeka, jer nisam trgovački lanac nego osoba koja različitim biljnim pripravcima može pomoći da živite zdravije, pokretnije, zadovoljnije i ispunjenije.

Vaš Andrija

Burza hrane preporučuje

Tinktura

Tinktura od industrijske konoplje 100 ml

100,00 kn/kom