Ponuda

Krema Pegla za Bore

eur  -  0,01/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Primorsko-goranska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Prirodna kozmetika na bazi Dubrovačke ljute naranče

Cijena na upit

Govorimo:

Opis

Prirodna kozmetika na bazi Dubrovačke ljute naranče

Rođena sam dubrovkinja, gdje sam i završila više stručno obrazovanje, a iz objektivnih i subjektivnih razloga sa obitelji napuštam rodni grad i nastanjujemo se u Lovranu.

Blizina Učkog podneblja, Jadranskog kamenjara, te Gorskog Kotara, a ljubav koju nosim od djetinjstva prema ljekovitom, aromatičnom i medonosnom bilju, potakla me da završim za uzgajivača i prerađivača ljekovitog, medonosnog i aromatičnog bilja.

Moja želja za znanjem o biljkama odvela me na daljnje školovanje, te sam diplomirala za fitoaromaterapeuta. U međuvremenu postala sam član mnogih udruga koje promiču zdrav život i ljekovitost biljaka. Član sam krovne udruge HUPED kao jedini terapeut ljekovitom glinom. Sada usavršavam smjer nutricionizam, kako bi terapeutski i edukativno što kompletnije primjenjivala stečena znanja.

Proizvodnim prirodnu kozmetiku u službi zdravlja i ljepote, prisutna sam na vodećim međunarodnim i hrvatskim sajmovima "Eko-Etno, Zdrav život", gdje sam dobro prihvaćena od posjetitelja i od struke, te od organizatora i u većini slučajeva i nagrađena.

Održavam mnogobrojne radionice za mlade, sa ciljem da im približim i upoznam ih sa ovom nematerijalnom baštinom našeg kraja.