Ponuda

Šampon Za Kosu 2 U 1 FLEX 500ml

kn  -  39,00/1kom

EUR  -  4,88 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Gel za tuširanje koji sadrži ulje konoplje te ima efekt hlađenja. Pogodan je za pranje cijelog tijela uključujući i kosu.

Osobito se preporučuje nakon sportskog i fizičkog napora jer opušta mišiće.

Dermatološki testirano.

Govorimo:

Opis

Herbal Therapy nudi široku paletu originalnih, vrhunski kvalitetnih proizvoda na prirodnoj bazi. Ono što naše proizvode čini posebnim je njihov glavni sastojak – ulje od konoplje koje je prava riznica dragocjenih, prijeko neophodnih tvari za očuvanje i unaprijeđenje ljudskog zdravlja.

Tvrtka Herbal Therapy osnovana je 2015. godine i od tada je prešla dalek put. Od male i nepoznate tvrtke izrasli smo u renomirani brand čije ime jamči za vrhunsku kvalitetu naših proizvoda i usluga. Kako bi svojim korisnicima pružili samo najbolju kvalitetu, konstantno se usavršavamo i osluškujemo potrebe tržišta i naših korisnika. Naša tvrtka registrirana je na Trgovačkom sudu u Zagrebu kao ekskluzivni distributer proizvoda na bazi industrijske konoplje na području Republike Hrvatske. Svi proizvodi koje možete pronaći u našem web shopu proizvedeni su na bazi industrijske konoplje na prirodan način, te posjeduju sve potrebne certifikate i dokaze kvalitete.

Burza hrane preporučuje

Tinktura

TINKTURA ČISTAČ DIŠNIH PUTEVA

140,00 kn/kom

Tinktura

TINKTURA OD IMELE

140,00 kn/kom

Tinktura

DETOX TINKTURA (Đumbir - Kopriva - Zeleni čaj)

130,00 kn/kom