Ponuda

Šampon Za Kosu 500 Ml

eur  -  5,18/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Nježni šampon za sve tipove kose na bazi bio ulja konoplje. Obnavlja vlasište, strukturu kose, sprječava opadanje te potiče rast. Daje kosi sjaj i povećava volumen do 30%.

Preporuka primjene: Umasirati u vlasište te ostaviti 2-3 minute nakon toga isprati.

Dermatološki testirano.

Govorimo:

Opis

Herbal Therapy nudi široku paletu originalnih, vrhunski kvalitetnih proizvoda na prirodnoj bazi. Ono što naše proizvode čini posebnim je njihov glavni sastojak – ulje od konoplje koje je prava riznica dragocjenih, prijeko neophodnih tvari za očuvanje i unaprijeđenje ljudskog zdravlja.

Tvrtka Herbal Therapy osnovana je 2015. godine i od tada je prešla dalek put. Od male i nepoznate tvrtke izrasli smo u renomirani brand čije ime jamči za vrhunsku kvalitetu naših proizvoda i usluga. Kako bi svojim korisnicima pružili samo najbolju kvalitetu, konstantno se usavršavamo i osluškujemo potrebe tržišta i naših korisnika. Naša tvrtka registrirana je na Trgovačkom sudu u Zagrebu kao ekskluzivni distributer proizvoda na bazi industrijske konoplje na području Republike Hrvatske. Svi proizvodi koje možete pronaći u našem web shopu proizvedeni su na bazi industrijske konoplje na prirodan način, te posjeduju sve potrebne certifikate i dokaze kvalitete.