Ponuda

Eko Oljuštene Sjemenke Konoplje 100 G

eur  -  3,98/1kom

HRK  -  29,99 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Kome su namjenjene eko oljuštene sjemenke konoplje?

Eko oljuštene sjemenke mogu koristiti sve dobne skupine, a naročito su pogodne za body buildere, sportaše i fizički aktivne osobe, osobe koje su na dijetnoj prehrani usred bolesti, osobe koje su na dijetnoj prehrani radi mršavljenja, osobe osjetljive na gluten,laktozu i orašaste plodove,vegetarijance,vegane,makrobiotičare i osobe koje konzumiraju samo sirovu hranu.

Svijetlo su zelene boje i blago orašastog okusa i mirisa.

Cjelovita namirnica koju svakodnevno koristimo svježu, kao međuobrok.

Eko oljuštene sjemenke konoplje sadrže idealan omjer omega – 3 i omega – 6 višestruko nezasićenih esencijalnih masnih kiselina GLA,gama linolensku višestruko nezasićenu esencijalnu masnu kiselinu i SDA, stearidonsku višestruko nezasićenu masnu kiselinu,

sve aminokiseline, vitamine skupine B (osim B12), provitamin A (betakaroten), vitamin E (tokoferol), minerale (željezo, cink, bakar,

mangan, magnezij, fosfor, kalij i kalcij) i netopiva dijetalna vlakna.

Svakodnevnom konzumacijom oljuštenih sjemenki konoplje osigurat ćete svom organizmu sve potrebne aminokiseline,

uključujući i 10 esencijalnih, sve esencijalne masne kiseline u idealnom omjeru, najjače antioksidanse, najvažnije minerale i vlakna!

Govorimo:

Opis

Herbal Therapy nudi široku paletu originalnih, vrhunski kvalitetnih proizvoda na prirodnoj bazi. Ono što naše proizvode čini posebnim je njihov glavni sastojak – ulje od konoplje koje je prava riznica dragocjenih, prijeko neophodnih tvari za očuvanje i unaprijeđenje ljudskog zdravlja.

Tvrtka Herbal Therapy osnovana je 2015. godine i od tada je prešla dalek put. Od male i nepoznate tvrtke izrasli smo u renomirani brand čije ime jamči za vrhunsku kvalitetu naših proizvoda i usluga. Kako bi svojim korisnicima pružili samo najbolju kvalitetu, konstantno se usavršavamo i osluškujemo potrebe tržišta i naših korisnika. Naša tvrtka registrirana je na Trgovačkom sudu u Zagrebu kao ekskluzivni distributer proizvoda na bazi industrijske konoplje na području Republike Hrvatske. Svi proizvodi koje možete pronaći u našem web shopu proizvedeni su na bazi industrijske konoplje na prirodan način, te posjeduju sve potrebne certifikate i dokaze kvalitete.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Prirodni biljni sirupi

9,95 eur/kom

Eko proizvodi

Ekološki uzgojen lješnjak

8,63 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg