Ponuda

Nona Anamaria Barrique Wine Brandy

eur  -  26,54/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

400 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

RUČNO NUMERIRANA SERIJA POSEBNO ODABRANIH SASTOJAKA

Priroda određuje kvalitetu i u određenim razdobljima daje sastojke posebnih karakteristika. To je prirodan proces na kojeg ne možemo utjecati već samo iskoristiti njegov pun potencijal. Limited edition proizvodi se upravo od takvih prirodnih sastojaka pa se njezina posebnost i karakter razlikujuju od ostalih linija po okusu, mirisu i boji. Kako se radi o liniji koja je ograničena zbog količine prirodnih sastojka svaka boca dobiva svoj jedinstven broj. Ovu liniju smo posvetili našim nonima Eufemiju i Anamariji.

Opis

PAKIRANJA: 0.5 l

NARUDŽBA:

Proizvodnja je posebno ograničenog karaktera što ovisi i o količini aromatičnih sastojka koje su na raspolaganju. Rezervirajte na vrijeme Istarsku kapljicu.

POSEBNOST:

Limitirana serija od 400 boca ručno numeriranih

PREPORUKA:

U zagrijanoj čaši s tamnom čokoladom uživajte nakon večere ili uz dobru cigaru.

Govorimo:

Opis

Od davnina su se u Istri naši stariji bavili proizvodnjom domaće rakije komovice od malcerata grožđa – dropa, koji je nusproizvod u proizvodnji vina. Tako je i nono Eufemio popularno zvani barba Nucio u slikovitom zaseoku Cerijani cijeli svoj radni vijek posvetio proizvodnji vina i rakije. Tradicionalno se je Rakija kuhala (destilirala) u tzv. lambiku, jednostavnoj inačici današnjih modernih kotlova, a ovu tradiciju danas nastavlja unuk prethodno spomenutog Eufemija u destileriji OPG Goran Špehar.

Kao zaljubljenici u Istru i njene okuse i mirise krenuli smo u proizvodnju kvalitetnije rakije lozovače isključivo od cijelog zrna grožđa sa našeg imanja. Uz dodatak prirodnih sastojaka kao što su med, imela, orah, tartuf i borovnica ovakav je destilat osnova za proizvodnju širokog asortimana pripravaka vrhunske kvalitete pod imenom branda Istarska Kapljica. Proizvodnja se odvija nedaleko od mjesta Kaštelira u selu Cerijani koji je potpuno uronjen u netaknutu prirodu što doprinosi kvaliteti proizvoda. Živili!