Ponuda

Royal Luxury Liker medica 0,20l

eur  -  6,04/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

LIKER MEDICA Royal Luxury – Royal Luxury liker od meda potpuno je prirodni i ručno proizveden liker prema tradicionalnoj recepturi od prirodnih sastojaka. Proizveden je od samo 3 sastojka: četiri vrste najkvalitetnijeg meda (cvjetni, bagrem, lipa i kesten), vrhunske mješavine rakija od voćne komine višnje, kupine i maline i tek nešto malo vode. Nakon šest mjesečne maceracije (odležavanja), liker se pretače i prirodno taloži, te se nakon zadovoljavajućeg stupnja zrelosti puni u boce. Sadržaj meda u likeru je minimalno 30 %, odnosno minimalno 300 g meda po litri likera. Zbog prirodnog procesa proizvodnje postoji mogućnost nastanka finog taloga na dnu boce. U tehnološkom procesu proizvodnje ne koriste se nikakve dodatne arome, sladila, konzervansi i drugi aditivi. Servirati ledeno ohlađeno u ledeno ohlađenim čašama.

Neto količina: 0.20 L, 0.50 L, 0.75 L

Alkohol: 18 % vol.

Vrsta pića: Liker

Serviranje: poslužiti ledeno ohlađeno

Uvjeti čuvanja: proizvod je potpuno prirodan, te ga nakon otvaranja čuvati na hladnom mjestu i potrošiti u roku mjesec dana

Govorimo:

Opis

Obiteljska destilerija FRUCUS, u vlasništvu obitelji Kostelac uspješno posluje od 2006. godine. Sa svojim proizvodima smo prisutni diljem Lijepe naše, od velikih trgovačkih centara, specijaliziranih trgovina, suvenirnica, eminentnih ugostiteljskih objekata, duty free shopova u zračnim lukama itd.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji, te detaljne analize tržišta, odlučili smo 2017. plasirati novi PREMIUM brand pod nazivom Royal Luxury. Sam naziv branda govori kako se radi o luksuznim proizvodima koji su ne samo vrhunske kvalitete, nego pažnju plijene i svojim ekskluzivnim i luksuznim dizajnom. Kao i svi ostali proizvodi destilerije, i proizvodi branda Royal Luxury proizvode se ručno, po starinskoj recepturi, bez umjetnih dodataka kao što su boje, arome, sladila i dr.

Unatoč kratkom boravku na tržištu, Royal Luxury proizvodi već su prepoznati, te su pronašli svoje mjesto na ekskluzivnim prodajnim mjestima od zračnih luka, wine shopova, specijaliziranih trgovina diljem obale, te velikom broju ugostiteljskih objekata.

U ponudi imamo i program Party likera namijenjen konzumaciji na raznim događanjima. Pakirani su u različitim pakiranjima, od standardnih staklenih boca, pa sve do pakiranja u plastičnim epruvetama i staklenim minijaturama. Osim toga, sve skupa je izuzetno maštovito dizajnirano, tako da možete uživati u društvu Babaroge, Frankensteina, Krkana i drugih likova.

Definitvno nismo promotori alkoholizma, nego proizvođači vrhunskih rakija i likera za sve istinske poznavatelje i uživatelje vrhunske kapljice.

Nadamo se da ćete i Vi prepoznati kvalitetu naših proizvoda, te postati naš zadovoljni potrošač.

Uživajte odgovorno, uživajte umjereno, uživajte sa stilom!

Krešimir Kostelac, mag.ing.agr.