Ponuda

Kostelac Liker orah, 0.70 L, 1.0 L

kn  -  79,00/1kom

EUR  -  9,88 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Kostelac Liker orah – Kostelac Liker orah je tradicionalni gorko slatki liker proizveden od najkvalitetnijih zelenih oraha. Nakon berbe, zeleni orasi režu se na četiri dijela i stavljaju se na višemjesečnu maceraciju (odležavanje) u vrhunski destilat. Nakon odležavanja, macerat zelenog oraha se odvaja, te u savršeno izbalansiranom omjeru miješa sa sirupom proizvedenim od rakije, vode i šećera. Proizveden je isključivo od prirodnih sastojaka, i to od samo četiri sastojka – zelenih oraha, alkohola, vode i šećera. Liker od oraha konzumira se ledeno ohlađen kao aperitiv ili digestiv.

Neto količina: 0.70 L - 79,00 kn

1.0 L - 99,00 kn

Alkohol: 18 % vol.

Vrsta pića: Voćni liker

Serviranje: poslužiti ledeno ohlađeno

Uvjeti čuvanja: proizvod je potpuno prirodan, te ga nakon otvaranja čuvati na hladnom mjestu i potrošiti u roku mjesec dana

Govorimo:

Proizvođač

FRUCTUS proizvodnja voćnih vina i likera
Proizvodnja

Kralja Zvonimira 63
ORAHOVICA 33515
Hrvatska
Virovitičko-podravska

fructus.hr/
fructus@fructus.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Obiteljska destilerija FRUCUS, u vlasništvu obitelji Kostelac uspješno posluje od 2006. godine. Sa svojim proizvodima smo prisutni diljem Lijepe naše, od velikih trgovačkih centara, specijaliziranih trgovina, suvenirnica, eminentnih ugostiteljskih objekata, duty free shopova u zračnim lukama itd.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji, te detaljne analize tržišta, odlučili smo 2017. plasirati novi PREMIUM brand pod nazivom Royal Luxury. Sam naziv branda govori kako se radi o luksuznim proizvodima koji su ne samo vrhunske kvalitete, nego pažnju plijene i svojim ekskluzivnim i luksuznim dizajnom. Kao i svi ostali proizvodi destilerije, i proizvodi branda Royal Luxury proizvode se ručno, po starinskoj recepturi, bez umjetnih dodataka kao što su boje, arome, sladila i dr.

Unatoč kratkom boravku na tržištu, Royal Luxury proizvodi već su prepoznati, te su pronašli svoje mjesto na ekskluzivnim prodajnim mjestima od zračnih luka, wine shopova, specijaliziranih trgovina diljem obale, te velikom broju ugostiteljskih objekata.

U ponudi imamo i program Party likera namijenjen konzumaciji na raznim događanjima. Pakirani su u različitim pakiranjima, od standardnih staklenih boca, pa sve do pakiranja u plastičnim epruvetama i staklenim minijaturama. Osim toga, sve skupa je izuzetno maštovito dizajnirano, tako da možete uživati u društvu Babaroge, Frankensteina, Krkana i drugih likova.

Definitvno nismo promotori alkoholizma, nego proizvođači vrhunskih rakija i likera za sve istinske poznavatelje i uživatelje vrhunske kapljice.

Nadamo se da ćete i Vi prepoznati kvalitetu naših proizvoda, te postati naš zadovoljni potrošač.

Uživajte odgovorno, uživajte umjereno, uživajte sa stilom!

Krešimir Kostelac, mag.ing.agr.