Ponuda

Medeni poklon paket

kn  -  120,00/1kom

EUR  -  15,99 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Karlovačka

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Medeni poklon paket sadrži Medomazu čoko 180g, Imunoed 280g i Medomazu sa đumbirom u poklon kutiji sa prozorčićem.

Šaljemo Poštom na adresu, a za Zagreb, Rijeku, Split i Karlovac dostavljamo besplatno na adresu sve narudzbe iznad 100kn, a prema rasporedu dostava po gradovima (upit o rasporedu dostava mozete poslati mailom na danijela.polovic@gmail.com).

Poklon pakete možemo složiti i prema željama kupaca od proizvoda u našoj ponudi.

Opis

Naše obiteljsko gospodarstvo nalazi se u mjestu Ferenci, u blizini grada Ozlja, na području Parka prirode Žumberak, a koje je zaštičeno područje Natura 2000. Bavimo se uzgojem svježeg bobičastog voća ( jagode, maline i aronija ) te jezgričavog voća ( jabuke, kruške, šljive) i preradom istih ( sokovi, sirupi, džemovi), a preradu voća vršimo u vlastitom objektu za preradu. Na obiteljskom gospodarstvo imamo pčelinjak sa 50 pčelinjih zajednica, nosioci smo znaka Med hrvatskih pčelinjaka, a za kvalitetu meda 2018. godine dobili smo zlato za med kesten i srebro za med bagrem, u konkurenciji između 125 sudionika ocjenjivanja, na 13. županijskom i 10. međunarodnom ocjenjivanju meda u Virovitici. U ponudi imamo med livada, med bagrem i med kesten. Med punimo u registriranom objektu za punjenje koji se nalazi na našem gospodarstvu. U našim objektima za preradu imamo i kameni mlin, u kojem meljemo žitarice uzgojene na našem gospodarstvu, a našim kupcima tako možemo ponuditi domaće kukuruzno, pšenično i zobeno brašno. Na manjim površinama sijemo i uljanu tikvu, od kojih dobivamo bučino ulje i bučino brašno.

2019. godinu započeli smo sa novim projektom na našem gospodarstvu, širimo svoju djelatnost na djelatnost turizma. Krenuli smo sa uređenjem stare kamene kuće u kojoj će se nalaziti dva apartmana te jedne drvene kuće. Svom Opg-u pridružili smo i dva nova člana, dvije ljame, Mojicu i Tomicu, sa kojima se posjetitelji našeg Opg-a mogu fotografirati.

Burza hrane preporučuje

Energetske pločice

BIO proteinska pločica - MIX paket / 15kom

225,00 kn/kom