Ponuda
Naruči na webshopu

Bučine sjemenke natur, 500 g

eur  -  6,00/1kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

FO(U)R KINGS bučine sjemenke dobivene su iz buče golice sorte Gleisdorfer ili hibrida Rustikal ili Opal, na OPG-u ŠPOLJAR DAVOR iz Terezinog Polja. Posebna pažnja pridaje se selekciji sjemenki kako bismo za finalni proizvod dobili isključivo sjemenke tamnozelene boje, cijele, bez loma, podjednakih dimenzija, potpuno očišćene. FO(U)R KINGS bučine sjemenke prirodne su i zdrave grickalice koje ne sadrže aditive. Ukusne su i fine. Idealan su dodatak svakom druženju, kako dječjem uz igru, tako i okupljanjima odraslih uz sportska događanja, piknike u prirodi, kave s prijateljima ili uz čašu vinu… FO(U)R KINGS bučine sjemenke koriste se kao dodatak juhama od različitih bundeva, sezonskim salatama, palenti od buče, umacima od buče te pekarskim proizvodima (kruh, peciva, kiflice…).

Govorimo:

Opis

OPG ŠPOLJAR DAVOR bavi se uzgojem osnovnih ratarskih kultura, uzgojem tikve golice i ljekovitog bilja.

Veliki dio proizvedenih koštica iz tikve golice plasiramo na tržištu zapadne Europe a dobar dio završi kod naših kupaca u Hrvatskoj koji se također bave proizvodnjom bučinog ulja.

Svake godine nekoliko tona koštica preradi se u bučino ulje i ostale proizvode od bučinih sjemenki.

Bučino ulje proizvodi se na dva načina: a) hladnih prešanjem i b) toplim prešanjem.

Osim ulja u ponudi imamo i koštice - prirodne, pržene slane, ljute, čokoladirane. Također imamo za ponuditi i namaz od bučinih sjemenki s bučinim uljem.

Za sva pitanja koja imate u vezi naših proizvoda i suradnje s nama spremni smo Vam u svakom trenutku biti na usluzi.

Vaš OPG ŠPOLJAR DAVOR

Burza hrane preporučuje

Proizvodi bez šećera

Namaz Nutmaz maslac od lješnjaka 180g

4,65 eur/kom