Ponuda

Ulje industrijske konoplje, hladno prešano, 250 ml

eur  -  13,26/1kom

HRK  -  99,91 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Hladno prešano ulje industrijske konoplje dobiva se mehaničkim putem, hladnim prešanjem (bez termičke obrade) sjemenki industrijske konoplje. Jedna od njegovih najznačajnijih karakteristika je uravnotežen omjer nezasićenih masnih kiselina (omega 3 i omega 6). Kako se upravo omega 3 i omega 6 masne kiseline ubrajaju među najvažnije čimbenike koji utječu na zdravlje srca i krvnih žila, tako se konzumacija ulja industrijske konoplje preporuča kao prevencija kardiovaskularnih poteškoća. Uz bogatstvo vitamina E, vitamina A i vitamina B skupine, ulje industrijske konoplje sadrži i vrijedne minerale za funkcioniranje ljudskog organizma kao što su fosfor, kalij, natrij, magnezij, sumpor, kalcij, željezo i cink. Mnoge su blagodati ovog ulja: jača imunitet, ima protuupalno djelovanje, pomaže u reguliranju probave, prevenira bolesti kože, snižava kolesterol u krvi, pomaže u borbi protiv artritisa, regulira visok krvni tlak.

Preporučamo hladno prešano ulje industrijske konoplje koristiti u salatama i frapeima, dodati ga po završetku kuhanja u juhe i umake te ga kombinirati s pekarskim proizvodima i namazima.

Govorimo:

Proizvođač

OPG Davor Špoljar
OPG

Terezino Polje 116a
Lukač 33406
Hrvatska
Virovitičko-podravska

davor.spoljar@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

OPG DAVOR ŠPOLJAR bavi se uzgojem osnovnih ratarskih kultura, uzgojem tikve golice i ljekovitog bilja - kamilice.

Najveći dio proizvedenih koštica iz tikve golice plasiramo na tržištu zapadne Europe.

Jedan dio koštica prerađuje se u bučino ulje.

Bučino ulje proizvodi se na dva načina: hladnih prešanjem ili toplim prešanjem te hladno prešano i toplo prešano bučino ulje imamo u svojoj ponudi.

Osim ulja u ponudi imamo i koštice - prirodne ili pržene slane. Također imamo za ponuditi i namaz od bučinih sjemenki s bučinim uljem.

Za sva pitanja koja imate u vezi bučinog ulja ili bilo kojeg drugog područja spremni smo Vam u svakom trenutku biti na usluzi.

Vaš OPG DAVOR ŠPOLJAR

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

19,91 eur/kom