Ponuda

Bučine koštice (200g)

kn  -  15,00/1kom

EUR  -  1,99 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Bundeva, tikva ili buča, poznata je i pod latinskim nazivom cucurbita pepo. Ona ima puzavu stabljiku koja može narasti do 10m dužine. Cvjetovi su žuti i smješteni u pazuhu listova. Biljka posebno razvija muške i posebno ženske cvjetove. Listovi su veliki, srcolikog oblika i vrlo hrapavi. Plodovi su najčešće kuglastog oblika, a ponekad i rebrasti. Kora bundeve može biti od narančaste preko crvene, žute, zelene i bijele pa sve do ljubičaste boje.

Moguća je i narudžba bučinih koštica u rinfuzi. Cijena 1 kg iznosi 50 kn.

Proizvođač

AGRO-NORŠIĆ
Trgovačko društvo

Odranska 111
Odra 10020
Hrvatska
Grad Zagreb

agronorsic.com/
agronorsic@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Uživajte u bogatstvu okusa i brojnim nutritivnim vrijednostima koje će Vam pružiti naši proizvodi iz buča uzgojenih na vlastitim nasadima, isključivo bez upotrebe pesticida te ubranih u vrijeme pune zrelosti.

Dobrodošli u AGRO NORŠIĆ

KOD NAS ĆETE PRONAĆI SAMO NAJBOLJE

Bučino ulje koje je proizvedeno na prirodan način najbolje je što možete kupiti na tržištu, a mi Vam upravo to i nudimo.

Polja su obrađivana ručno, što znači od sadnje, kultivacije, do branja, sve uz trud nas i naših vrijednih pomagača. Stoga ne oklijevajte - pogledajte našu ponudu te odaberite samo najbolje na tržištu za sebe ...

Uživajte u bogatstvu okusa i brojnim nutritivnim vrijednostima koje će Vam pružiti naši prizvodi iz buča uzgojenih na vlastitim nasadima, isključivo bez upotrebe pesticida te ubranih u vrijeme pune zrelosti.

OBITELJ NORŠIĆ