Ponuda

Mini rakija od šljive 0,05l

eur  -  2,65/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Koprivničko-križevačka

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Autohtoni hrvatski proizvod visoke kvalitete. Odlikuje ju intenzivna aroma šljive bistrice te visok postotak alkohola. Moćan je saveznik protiv bolova u želucu, zubobolje, grlobolje, reumatskih bolesti, oteklina…

“Čašica rakije na dan tjera doktora iz kuće van.”

*Metodom pjeskarenja moguća je izrada personalizirane naljepnice.

*Svaki od ponuđenih okusa moguće je upakirati u bilo koju od ponuđenih ambalaža.

*Važno! Zabranjena je prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol osobama mlađima od 18 godina.

Govorimo:

Proizvođač

OPG IVAN GROŠEK
OPG

Vinogradaska 41d
Koprivnicki Bregi, Glogovac 48324
Hrvatska
Koprivničko-križevačka

opggrosek.com/
divlji.kupinn@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

OPG GROŠEK je popularna destinacija za sve koji vole slatke okuse podravskog voćnjaka, a bavimo se uzgojem i preradom bobičastog voća. Gospodarstvo je rasprostranjeno na plantaži od 6.000 grmova kupina, tayberryja i malina.

Naša priča započela je 2003. godine kada smo posadili prve nasade voćnjaka i brojili prve berbe, te u potpunosti našu djelatnost zaokružili 2008. godine. Ljubav koja je zaokupila uskoro i ostatak obitelji zaokružio se u obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje na obroncima nedaleko Koprivnice, osunčana na brežuljkastom djelu pružajući voću maksimalno broja sati sunca koliko je za dozrijevanje ploda potrebno kroz godinu.

Naše gospodarstvo je rasprostranjeno na plantaži sa 6.000 grmova kupina, tayberryja i malina.

Površina voćnjaka broji svekupuno 3 hektara, od kojih osim naše kupine ujedno je i polovina koja se odnosi na tayberry vino istanćanog voćnog okusa. Godišnje proizvedemo oko 10 tisuća litara, a koji svoj proizvodni pogon prolaze kroz inovativnu tehnologiju, inox posude i bačve, a koje rezultiraju vrhunskim proizvodima čije medalje nižemo dugi niz godina.

Naše vino “Divlji kupin” nagrađivano je zlatnom medaljom na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima, a osim njega radimo i razne vrste voćnih likera i rakija, od kojih volimo izdvojiti onu s koprivom, a među popularnijima su nam višnja, malina i borovnica