Ponuda

Fiuman - biljni liker

kn  -  130,00/1kom

EUR  -  17,22 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Primorsko-goranska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

U Primorskom kraju tradicija spravljanja likera i rakija duga je nekoliko stoljeća, recepti za mnoga od njih prenosili su se s koljena na koljeno u najstrožoj tajnosti.

Povijest i priroda naše Rijeke neiscrpna nam je inspiracija, tako da ispijajući Fiumana možete degustirati okuse našeg podneblja jer smo pretočili bilje koje samoniklo raste u netaknutoj prirodi našeg zaljeva (Kvarnera) i bogati folklor našeg grada.

VOLUMEN

0,7L

ALKOHOL

28%

SASTOJCI

Macerat 12 eteričnih trava primorja, med, alkohol, omekšana voda, karamel, prirodne arome.

Govorimo:

Proizvođač

SUZA T.B. d.o.o.
Proizvodnja

Bregi 75/K
Matulji 51211
Hrvatska
Primorsko-goranska

suza-tb.hr/
info@suza-tb.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Suza T.B. se temelji na obiteljskom gospodarstvu s bogatom tradicijom pčelarstva i proizvodnjom prirodnih proizvoda od meda. Posebna pažnja usmjerena je na tradicionalne likere i rakije kvarnerskog područja. Naša MISIJA je promicati tradiciju i stvoriti autohtoni hrvatski proizvod. Kroz paletu domaći proizvoda, ponosno Vam predstavljamo recepture starih pčelara Učke.

Sve naše rakije i likere proizvodimo i punimo sami u našem pogonu u Bregima. Tradicionalne metode pečenja rakije, dvostruke destilacije, pažljivog odabira autohtonih sastojaka iz prirode, stare recepture signurni su čimbenici za originalnu i kvalitetnu rakiju ili liker. Posjetite nas u našem proizvodnom pogonu u sklopu kojeg imamo i kušaonu gdje možete probati više od 15 različitih rakija i likera.