Ponuda

Cabernet Sauvignon 0,75L

kn  -  70,00/1kom

EUR  -  9,32 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Kraljevska sorta crnog vina sjajno se adaptirala sunčanom erdutskom vinogorju te tako zasjala i na hrvatskom tlu.

Snažan barrique u suhom okusu, ono je što ovaj cabernet sauvignon čini prepoznatljivim.

Vrhunsko vino izraženog mirisa koje podsjeda na crni ribiz te rubinska crvena boja koja ne prolazi nezamijedena, nepcu donosi strukturiran doživljaj okusa koji se najbolje slaže uz pečenja od govedine i divljači, jela od crvenog mesa i tvrde sireve.

Postotak alkohola: 12,5%vol

Ambalaža: 0,75l

Cijene su izražene bez PDV-a. Odobravamo popust na veće količine.

Govorimo:

Opis

Vinarija Siber - najbolja vina iz erdutskog vinogorja

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Siber, svoje je mjesto za stvaranje pronašlo u trsevima erdutskog vinogorja gdje od 2003. godine na više od 10 hektara zemlje uzgaja kraljevske sorte vina koje na natjecanjima osvajaju titule šampiona.

VINA

Vrhunska vina Siber rezultat su neprestanog istraživanja, pažnje i hrabrosti, koje redovito prepoznaju vinoljupci, ali i struka. Odmak od industrijske proizvodnje vidljiv je u svim detaljima, od bobice, pa sve do jedne od vrhunskih butelja ograničene serije ili pak vlastite sorte vina za meditaciju.

INOVACIJE

Istraživački aspekt proizvodnje doveo je i do potpune transformacije vizualnog identiteta s ciljem naglašavanja one kreativne strane vina jer, svako vino priča svoju priču.

Ilustracije čovjekolikih životinja u pokretu kreirane su kako bi dodatno naglasile tijek vina osjetan nepcu, bilo kao barrique u suhom okusu Cabernet Sauvignona kojeg predstavlja snažan jelen ili pak, kao citrus u Sauvignon Blancu kojeg utjelovljuje mudra lisica.

Odabrani protagonisti stvoreni su s obzirom na prepoznatljivost u karakteru i stanište na kojem obitavaju te se kroz odmaknutu perspektivu direktno vežu s okusima i zavičajem vinarije Siber.

AMBALAŽA

Kako je vino važna sastavnica društva, dodatak vizualnom dijelu zaokružen je i ambalažom koja se u papirnatom materijalu ovija oko vinske boce dajudi dojam poklona, čime je dodatno naglašena socijalna komponenta vinske kulture.

Vina koja pričaju najbolje priče - vina Siber. Živjeli!

Burza hrane preporučuje

Bijela vina

Bijelo vino Couve - mješavina sorti graševina i zeleni silvanac

16,00 kn/L