Ponuda

Gin Bijeli Gusak No1. - epruveta 0,05 l

eur  -  2,65/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Važno je imati putni komplet uvijek sa sobom. Zato su naše epruvete uvijek pravi izbor.

Govorimo:

Opis

Craft destilerija u sklopu OPG-a Bijeli Gusak koja proizvodi voćne rakije od šljive, dunje, kruške i jabuke isključivo sa slavonskih voćnjaka dugogodišnje tradicije.

Početak ove kratke priče i upoznavanja s nama smjestit ćemo u 2013. godinu, iako je ona započela davno prije. Zapravo, ta priča je oduvijek u nama, i trebalo ju je samo početi pričati. Rekli smo da je važna ta 2013. godina, ali samo zbog činjenice da smo tada osnovali obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Tada smo zasadili i prvi nasad šljive, na malo više od pola hektara. Već iduće godine, sadimo novih pola hektara pa zatim još i još, da bismo sada pod nasadom šljive, kojoj smo dodali i nešto jabuke imali gotovo dva hektara. Tim hektarima pridružili smo i 4.2 ha nasada oraha koji će biti dijelom pretvoren u novi nasad dunje i nadamo se bijelog i crnog duda. Usporedo s podizanjem trajnih nasada počeli smo graditi i puno važniju priču, a to je ekološka proizvodnja, pa su nam, nakon proteka obveznog prijelaznog razdoblja, sve površine u punom ekološkom statusu.

I naravno, nakon ove kratke povijesti našeg OPG-a dolazimo i da onoga što predstavljamo na ovim web stranicama. A to je destilerija Bijeli gusak. Kako volimo izazove i nikada ne stojimo u mjestu zadovoljni postignutim, već težimo novom, drugačijem i ponajprije inspirativnom počeli smo proizvoditi voćne rakije. Kao i svemu drugome, i ovome smo pristupili studiozno, proučavali smo nove tehnološke smjernice poštujući pri tom znanja naših predaka te smo stvorili voćne rakije koje plijene pozornost sviju koji su ih probali, ali i struke koja nam je za rakiju od šljive staru tek nekoliko dana (jer rakija mora dozrijevati, da bi bila to što jest, minimalno 8 do 12 mjeseci) dodijelila srebrnu medalju na Croagru 2019. godine. Dakle, na dobrom smo putu i ne namjeravamo ga napuštati.

Craft voćne rakije

Sve naše voćne rakije pripremljene su u refluksno rektifikacijskom destilatoru Nixon-Stone izvedbe koji je ekskluzivno rađen za naše potrebe, šljiva je iz ekološkog uzgoja, dok su dunje, kruške i jabuke dopremljene s OPG-ova iz našega okruženja i iz voćnjaka s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje. Uza sve ovo, nadamo se da smo vas razveselili, i s dizajnom web stranice, i vizualnim identitetom naše destilerije i voćnih rakija.

Mi smo do sada postignutim zadovoljni, ali na tome ne mislimo stati. Želimo svakoga dana biti bolji i inovativniji stvarajući voćne rakije, kojih se, kada ih poslužite, nećete stidjeti, već ćete ih predstaviti jedinstvenim spojem prirode i čovjeka, napravljenim da upotpuni sve trenutke vašeg života. A nas će to činiti boljima i ponosnijima, dajući nam pri tom poticaj za budućnost.

WEBSHOP: https://white-goose-distillery.my-online.store/index.aspx?pageid=7706492

Burza hrane preporučuje

Bijela vina

Sauvignon 2019

5,97 eur/kom