Ponuda

Fruit Moons - 100% prirodne slastice

kn  -  0,10/1kom

EUR  -  0,01 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Inovativne, 100% prirodne slastice od voća i lješnjaka, spadaju u kategoriju voćnih koža (fruit leather). Proizvode se isključivo od cjelovitih namirnica (voće, orašasti plodovi) procesom sušenja.

Proizvodi ne sadrže dodane šećere već slatkoća ovisi o voćnoj vrsti od koje je proizvod napravljen. Ne sadrži nikakve konzervanse, aditive niti umjetna bojila.

Cijene na upit, ovisi o vrsti i količini slastica.

Za više informacija kontaktirajte me mailom ili telefonski.

Govorimo:

Proizvođač

FRU CHEF d.o.o.
Proizvodnja

Vukomerečka cesta 15
ZAGREB 10000
Hrvatska
Grad Zagreb

www.fruchef.com/
info@fruchef.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Fru Chef d.o.o. je mala tvrtka za proizvodnju inovativnih slastica na bazi voća čiji se pogon smjestio u Sopnici u Sesvetama. Jelena Gadže, osnivačica Fru Chefa, do ideja za

ove proizvode došla je tijekom izrade doktorske disertacije na šipku ili naru. Komentor doktorata bio je profesor iz Turske koi je donosio slastice od murve ili duda (pestil) koje su bile inspiracija za nastanak Fru Chefa.

Inovativne, 100% prirodne slastice od voća i lješnjaka, spadaju u kategoriju voćnih koža (fruit leather). Proizvode se isključivo od cjelovitih namirnica (voće, orašasti plodovi) procesom sušenja. Proizvodi ne sadrže dodane šećere već slatkoća ovisi o voćnoj vrsti od koje je proizvod napravljen. Ne sadrži nikakve konzervanse, aditive niti umjetna bojila.