Ponuda

GOJI DETOX 1

kn  -  180,00/1L

EUR  -  22,5 /1L

Država

Hrvatska

Regija

Primorsko-goranska

Dostupna količina

1,000 L

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Sok DETOX 1 je kombinacija GOJI BOBICA, LISNATOG POVRĆA te JABUKE I LIMUNA predstavlja najbolji izvor antioksidansa, vitamina i minerala potrebnih za detox organizma.

Sok sadrži isključivo voće i povrće, bez šećera, konzervansa ili bilo kakvih drugih dodataka.

Očistite organizam kako bi se, neopterećen toksinima, lakše nosio sa svim izazovima koje donose hladni dani.

Kako bi što spremniji dočekali hladnije dane, potrebno je što više očistiti tijelo od nakupljenih toksina. Savršena pomoć u tome je GOJI SOK DETOX1.

Uz GOJI BOBICE koje obiluju antioksidansima, u soku je i zeleno povrće bogato vlaknima. Preporučeno trajanje detox programa je 1 litra DETOX1 soka kroz 6-10 dana. Na taj način pomoći ćete svojem organizmu da izbaci toksine te da OBNOVLJENI I PUNI ENERGIJE krenete u nastavak ove izazovne godine.

U soku nema dodane vode, šećera ni konzervansa - sadrži isključivo cijeđeno svježe voće i povrće - samo ono što vašem organizmu stvarno treba.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

OPG je otvoren 2016. godine kada smo i zasadili plantažu goji bobica. Plantaža se nalazi u dolini Raše, dok je sjedište OPG-a u Matuljima.

Goji bobice - najzdravije bobice na svijetu. Sokovi i džemovi proizvedeni od svježih Goji bobice uzgojenih u Istri u plodnoj dolini rijeke Raše te med sa goji bobicama.

Za više informacija javite se na tel: 092 259 7369

Burza hrane preporučuje

Za razmućivanje

SAMBUNICOL

200,00 kn/kom

Prirodni (100%) sokovi

Matični sok od aronije 1L-dvostruki dobitnik Velike ZLATNE medalje za kvalitetu 2020. i 2021.

60,00 kn/L