Ponuda

CARDIO-V - Sok Od Goji Bobica

kn  -  180,00/1L

EUR  -  23,94 /1L

Država

Hrvatska

Regija

Primorsko-goranska

Dostupna količina

1,000 L

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Sok od goji bobica sa dodatkom nara i kurkume. Zahvaljujući snažnim antioksidansima iz sva tri sastojka pomaže čitavom organizmu i imunološkom sustavu, a posebno zdravlju kardiovaskularnog sustava. GOJI BOBICE pomažu spustiti razinu kolesterola te time štite srce i krvožilni sustav te na taj način pomažu smanjiti opasnost od infarkta. NAR pomaže sniziti krvni tlak te ubrzava otapanje naslaga u krvnim žilama nastalim od ateroskleroze - time značajno pomaže zdravlju srca. KURKUMA Štiti srce i krvne žile od nakupljanja plaka, pomaže u regulaciji lošega kolesterola, ima antioksidativno i kardioprotektivno djelovanje te pomaže u regulaciji lošega ili LDL kolesterola. Preporučeni dnevni unos soka je 50-100ml te već s tom količinom, redovitom konzumacijom možete značajno pomoći svojem kardiovaskularnom sustavu.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

OPG je otvoren 2016. godine kada smo i zasadili plantažu goji bobica. Plantaža se nalazi u dolini Raše, dok je sjedište OPG-a u Matuljima.

Goji bobice - najzdravije bobice na svijetu. Sokovi i džemovi proizvedeni od svježih Goji bobice uzgojenih u Istri u plodnoj dolini rijeke Raše te med sa goji bobicama.

Za više informacija javite se na tel: 092 259 7369

Burza hrane preporučuje

Za razmućivanje

SAMBUNICOL

200,00 kn/kom