Ponuda

Kuhani punomasni polutvrdi kravlji sir s vlascem

eur  -  6,64/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Budući da pazimo na svaki detalj, kontroliramo kvalitetu naših sireva od polja do stola. Uz strogo kontroliranu kvalitetu svakodnevno se trudimo imati i ponudu za svačiji ukus.

Težina: 950-1000 g.

Cijena je bez PDV-a.

Govorimo:

Opis

Mini sirana Gašić djeluje u sklopu OPG-a Ivan Gašić. OPG postoji od 1997. kada su ga osnovali roditelji, Stanko i Katica, Gašić. Oduvijek je primarna proizvodnja na OPG-u bila proizvodnja svježeg kravljeg mlijeka. Krajem 2012. OPG preuzima sin Ivan i 2017. godine otvara mini siranu.

Mlijeko krava iz vlastitog uzgoja

Na farmi se uvijek nalazi između 45-50 muznih krava plus pomladak za koje se svakodnevno brinemo na našem obiteljskompoljoprivrednog gospodarstvu. Velika briga

o životinjama i higijena na visokoj razini nam osigurava zalihe veoma kvalitetnog mlijeka.

Na taj način osiguravamo i visoku kvalitetu našeg sira, a u mini sirani Gašić je kvalitetan sir jedini sir na koji pristajemo.

Garancija kvalitete od polja do stola

Budući da pazimo na svaki detalj, kontroliramo kvalitetu naših sireva od polja do stola. Uz strogo kontroliranu kvalitetu svakodnevno se trudimo imati i ponudu za svačiji ukus. U ponudi trenutno imamo svježi sir i vrhnje, voćne jogurte, tekuće i čvrste jogurte, kuhane sireve sa različitim začinima i polutvrdi sir.

Mlijeko krava iz vlastitog uzgoja

Iako smo ponosni na sve naše proizvode, odraz naše obitelji i početak rada naše mini sirane je punomasni polutvrdi kravlji sir MIX. Ovaj sir sačinjavaju naša prvotna četiri okusa sira, kuhani slani sir, sir sa koprom, sir sa mljevenom ljutom paprikom i dimljeni sir. Upravo tako i našu siranu čine četiri člana roditelji, Katica i Stanko, te djeca, Ivan i Katarina.