Ponuda

Kantarion - Gospino ulje

kn  -  20,00/1kom

EUR  -  2,66 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Gospino ulje ili kantarion proizvedeno od cvjetova gospine trave i ekstra djevičanskog ulja na tradicionalan način. Vrlo učinkovit kod suhe i ispucane kože, psorijaze, rana i opeklina. Punjeno u bočicama 32 ml - 20,00 kn i 12 ml - 15,00 kn.

Govorimo:

Opis

OPG Legović ( zvani Bokić ) je tradicionalno gospodarstvo koje se bavi poljoprivredom dugi niz godina. Nalazi se u selu Magrini kod Nove Vasi udaljenom 7 km od Poreča. Na gospodarstvu rade isključivo članovi obitelji koji se trude sačuvati tradicionalne običaje.

Bavimo se uzgojem maslina, vinove loze, žitarica ( ječam, tritikal, ovas, pšenica ) i povrtnim kulturama, te proizvodnjom ekstra djevičanskog maslinovog ulja, crnog i bijelog vina. Masline se uzgajaju tradicionalno, a proizvodnja se vrši hladnim prešanjem. U nasadima prevladavaju sorte Leccino, Pendolino i Istarska bjelica.

Osim toga bavimo se i uzgojem ovaca, janjaca i svinja na prirodnoj prehrani, tako da se u ponudi može naći kvalitetna janjetina, domaći istarski pršuti napravljeni na tradicionalan – starinski način, domaće kobasice, ombolo, panceta i svinjska mast.

U ponudi imamo i stajski gnoj pogodan za sadnju mladih nasada, te gnojidbu postojećih nasada maslina, vinove loze, voćnjaka i povrtnih kultura.

Burza hrane preporučuje

Tinktura

Tinktura od industrijske konoplje 100 ml

100,00 kn/kom