Ponuda

Crno vino

kn  -  20,00/1L

EUR  -  2,66 /1L

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

1,000 L

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Refuzo - vrlo kvalitetno crno vino proizvedeno na tradicionalan način bez puno konzervansa od terana i caberneta. Dostupno na gospodarstvu 20,00 kn / lit. Mogućnost dostave u županiji i šire - dogovor putem kontakata.

Govorimo:

Opis

OPG Legović ( zvani Bokić ) je tradicionalno gospodarstvo koje se bavi poljoprivredom dugi niz godina. Nalazi se u selu Magrini kod Nove Vasi udaljenom 7 km od Poreča. Na gospodarstvu rade isključivo članovi obitelji koji se trude sačuvati tradicionalne običaje.

Bavimo se uzgojem maslina, vinove loze, žitarica ( ječam, tritikal, ovas, pšenica ) i povrtnim kulturama, te proizvodnjom ekstra djevičanskog maslinovog ulja, crnog i bijelog vina. Masline se uzgajaju tradicionalno, a proizvodnja se vrši hladnim prešanjem. U nasadima prevladavaju sorte Leccino, Pendolino i Istarska bjelica.

Osim toga bavimo se i uzgojem ovaca, janjaca i svinja na prirodnoj prehrani, tako da se u ponudi može naći kvalitetna janjetina, domaći istarski pršuti napravljeni na tradicionalan – starinski način, domaće kobasice, ombolo, panceta i svinjska mast.

U ponudi imamo i stajski gnoj pogodan za sadnju mladih nasada, te gnojidbu postojećih nasada maslina, vinove loze, voćnjaka i povrtnih kultura.

Burza hrane preporučuje

Crna vina

Merlot 0,75 l

60,00 kn/kom

Crna vina

Crno vino

1,00 kn/L

Voćna vina

Kupinovo voćno vino 0,75l

80,00 kn/kom

Bijela vina

Malvazija Istarska 0,75l

50,00 kn/kom

Bijela vina

Malvazija rinfuza

20,00 kn/L

Crna vina

Plavac Mali 0.75 l

30,00 kn/kom