Ponuda

PriMarius craft pivo (više vrsta)

eur  - 

HRK  - 

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Ne

PriMarius craft pivovara je mala nezavisna pivovara s vlastitim pogonom u Zagrebu. Na tržištu smo od veljače 2018. s točenim pivama, a od svibnja 2019. i s bocama.

Među top 10 smo pivovara u Hrvatskoj prema Untappdu, a 2019. smo proglašeni najboljom novom pivovarom u Hrvatskoj za 2018. godinu od strane Ratebeera, drugog međunarodnog internet servisa na kojem korisnici ocjenjuju piva.

Osim kvaliteti samih piva, veliku pažnju posvetili smo i dizajnu etiketa, koje svojom bijelom podlogom podsjećaju na vinske etikete, a za koje smo dobili i priznanje "special mention" na Best Label 2020 natjecanju u Italiji

U prošloj i pretprošloj godini smo, unatoč covid situaciji, ostvarili veliki rast prometa, koji se nastavlja i u ovoj godini. Sve to bez da smo zastupljeni na policama velikih retailera i bez velikih distributera.

Govorimo:

Opis

Početkom 2019. proglašeni smo najboljom novom malom nezavisnom pivovarom u 2018. od strane Ratebeera, web stranice na kojoj svatko tko želi može ocijeniti pivo koje je popio.

Prema drugom web servisu/aplikaciji na kojoj ljudi ocjenjuju piva koja su pili smo trenutno 4. pivovara u Hrvatskoj prema ocjenama naših piva u ukupnom zbroju ali zanimljivo je da su 4 od 6 naših piva koje imaju rejting na Untappdu ocijenjene najboljima u kategoriji:

NAGRADE

2014.

3rd homebrewers competition Hungary

ZBLAJH - Wit - zlato

III. Hr. Homebrew

VRITNJAK - IPA - bronca

AJNCUG - ESB - srebro

đe-Sme je-Bo - Brown - zlato

2015.

III. Bulgarian Homebrew competition

ŠPREHA - Vienna lager - bronca

Burza hrane preporučuje

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom

Roze vina

Sagul Rosé

8,63 eur/kom